לא מכיר ארוחה שמישהו לא מייחל בסתר שיהיה טרין כבד עוף עליה.
אני לא אחד שמייחל, אני מאחל ומיישם. אז ברור שלא השארתי אתכם בלי מתכון לטרין הכבד המושלם,
שיבוא עוד יותר מושלם על שולחן החג שלכם.
ואני מזהיר אתכם, תכינו כפול, למה זה מתחסל מהר מידי!
טרין כבד עוף מושלם
מצרכים:
1 קילו כבד עוף טרי ונקי לחלוטין
30 גרם בצל לבן פרוס דק
1/2 כוס שמן חמניות
300 גרם מחמאה/חמאה/נוטורינה
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
במחבת עם שמן חמניות מטגנים באיטיות ובחום נמוך בצל עד קרמול מלא והשחמה נאה. עניין של 15 דק בערך.
מסננים מהשמן ושומרים בצד.
מטגנים במחבת כבדים עד השחמה (אפשר להשאיר כבד בדרגת מדיום ואפשר מדיום וול)
מעבירים את הכבדים למג'מיקס/נינג׳ה או טרמומיקס. אפשר כל מכשיר שיטחן את הכבד לממרח חלק וקרמי.
מוסיפים בהדרגה ותוך כדי טחינה, את החמאה המלח והפלפל.
מעבירים את קרם הכבד לתבנית אינגליש קייק שמצופה בנייר אפייה.
מכניסים למקרר ללילה
פורסים ומגישים עם ריבת פרי מתקתקה וטוסטונים.
איך בא לי שוב…
4 תגובות
תודה!!!
מעולה. נשמע קל. מה עושים עם הבצל המושחם? לקישוט ? או שטוחנים אותו עם הכבדים?
🙏🏼🙏🏼🌹
שבת שלום
מה גודל התבנית? יש תבניות אינגליש באורכים שונים. תודה.
נראה מושלם!
אודה להברה לגבי הבצל.. מה עושים איתו? כמו כן כתבת שמסננים מהשמן. האם משתמשים בשמן לטיגון הכבדים? האם עש בו שימוש? או שהשימוש הוא רק בבצל ואם כן אז מתי?
תודה רבה!
מה עושים עם הבצל