עוד שנייה פסח, הימים בחוץ מטורללים ברמות שלא ניתן לדמיין, כל מה שנותר לנו זה לנסות להתנחם במשהו טעים ואם אפשר שיהיה הכי פחות מלכלכך, יעיף מאיתנו את החמץ הנותר וינסה לשדר לנו קצת נורמליות כשכלום לא באמת נורמלי. קבלו בורקס כוכבים⭐️⭐️
בורקס כוכבים
מצרכים:
1 חבילת בצק עלים מצונן
למילוי:
1 בצל לבן קלוף
1 פסטרמה בדבש
1 פסטרמה כתף
1 צלעות אסאדו
1 צרור תרד טרי
350 גר בשר בקר טרי טחון
5 כפות שמן זית
1 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
לציפוי:
1 ביצה מקושקשת
2 כפיות שומשום שחור
אופן ההכנה:
על קרש חיתוך נקצוץ בצל. נוסיף את הנקניקים ונקצוץ יחד. נוסיף את התרד ונמשיך לקצוץ עד שהכל מעורבב וקצוץ דק. מעבירים לקערת ערבוב ומוסיפים בשר טחון.
מתבלים בשמן זית מלח ופלפל שחור.
מערבבים היטב.
מחממים תנור ל-190 מעלות טורבו.
בתבנית עגולה בקוטר 18 שמתאימה לתנור נסדר נייר אפייה,
נשטח על הנייר מחצית מכמות הבצק,
נסדר את מילוי התרד והנקניקים על הבצק שבתבנית.
ניקח את מחצית הבצק שנותר וקורצים ממנו כוכבים (אפשר לקרוץ כל צורה שמתחשק לכם)
מסדרים את כוכבי הבצק על המילוי בצורה כזו שכל המילוי יהיה מכוסה.
מורחים את הביצה בעזרת מברשת על הבצק ומפזרים שומשום שחור.
מכניסים לתנור ואופים 35 דק'.
פרסום ממומן בשיתוף טירת צבי.