קוגל תפוחי אדמה

שביקשו ממני להכין לביבות מעניינות היה גשם זלעפות בחוץ.
לרגע הרגשתי בחורף אירופאי. בלי להתבלבל ויתרתי על הלביבה המסורתית והחלטתי לאחד אותה עם אחיה הקרוב רחוק – קוגל תפוחי אדמה המזרח אירופאי.
פרוסות דקיקות של תפו"א, ביצים, שמן זית (לא כך במקור, אבל זה פי אלף שווה יותר) והמון פלפל שחור, וכדי לזרום עם תחושת החורף הקסומה הוספתי ערמונים קלופים שישר מטיסים אותנו למחוזות השלג.
אני מת על ערמונים אבל מה לעשות שלא תמיד יש לי כוח וזמן לפצלח אותם מקליפתם. הערמונים בוואקום חוסכים זמן ומספקים את העבודה מצוין.

קוגל תפוחי אדמה

קוגל תפוחי אדמה

מצרכים:

1 קילו תפו"א קלוף ומגורר גס
1/2 כוס שמן זית
5 ביצים L
1 כף מלח
1 כף פלפל שחור
1 שקית ערמונים גרין

אופן ההכנה:
תנור על 220
מערבבים ביצים, שמן, ערמונים ותבלינים.
יוצקים על התפו"א המגורר.
מערבבים היטב.

מרפדים אינגליש קייק בנייר אפייה ויוצקים הכל פנימה.
מכסים בנייר אפייה ונייר כסף

אופים שעתיים

פורסים ומגישים
מוציאים

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מרק בשר תימני

מרק בשר תימני ולחוח

קבלו מרק בשר תימני ולחוח שבאמת, אבל באמת, לא בעיה להכין. נגיד זאת כך, עשר דקות להכין מרק. חמש דקות לחוח. חילבה דורשת השרייה של

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)