ספריבס טלה ממולא באורז

ספריבס טלה ממולא אורז

מצרכים:

1 נתח ספריבס טלה

מילוי:
2 כוסות אורז חלוט
1 בצל גדול קצוץ
2 עגבניות קצוצות
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כוס כוסברה קצוצה
1/2 כוס עדשים שחורות מבושלות
1/2 כוס שקדים קלויים
2 כפות רכז רימונים
1 כף סילאן
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מערבבים חומרי מילוי.
מבקשים מהקצב ליצור כיס בנתח בדיוק כמו בסרטון. ממלאים את הנתח באורז. במידה והילדים לא גנבו לכם את חוט התפירה את מוזמנים לתפור אבל זה לא חובה.
מורחים את הנתח בסילאן, רכז רימונים ושמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הספריבס בתבנית ויוצקים כוס מנוזל בישול העדשים (אני הוספתי גם כוס ציר עוף שהיה לי)
מכסים היטב ושולחים לתנור ב150 מעלות ל4 שעות.
מסירים מכסה ומעלים טמפ' ל220 לרבע שעה.
שולפים עצמות ופורסים❤️

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

בצק ממולא בשוקולד

בצק ממולא בשוקולד עשוי במנגל

פורסם בשיתוף: ערוץ האוכל הכנתם גם? שתפו אותי באינסטגרם בצק ממולא בשוקולד עשוי במנגל מרכיבים: 1 ק״ג קמח 3 כפות שמרים יבשים 600 מ״ל מים

כיסונים

כיסונים ממולאים עוף

תקשיבו לי טוב ותשמרו את המתכון הזה כי זה באמת הכי קל אי פעם שתכינו לכיסונים, וכשאני אומר כיסונים אני מתכוון לגיוזה צרובה ודים סאם

קרפצ׳יו בקר של חדר האוכל

קרפצ׳יו בקר המפורסם של חדר האוכל

במסגרת צילום סרטונים של מתכוני עבר, הנה הרגע של קרפצ׳יו בקר של חדר האוכל. בתיבת שאלות האחרונה שהעליתי באינטסגרם, שאלו אותי בערך מאה פעם למה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)