מצרכים:
1 נתח ספריבס טלה
מילוי:
2 כוסות אורז חלוט
1 בצל גדול קצוץ
2 עגבניות קצוצות
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כוס כוסברה קצוצה
1/2 כוס עדשים שחורות מבושלות
1/2 כוס שקדים קלויים
2 כפות רכז רימונים
1 כף סילאן
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
מערבבים חומרי מילוי.
מבקשים מהקצב ליצור כיס בנתח בדיוק כמו בסרטון. ממלאים את הנתח באורז. במידה והילדים לא גנבו לכם את חוט התפירה את מוזמנים לתפור אבל זה לא חובה.
מורחים את הנתח בסילאן, רכז רימונים ושמן זית ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הספריבס בתבנית ויוצקים כוס מנוזל בישול העדשים (אני הוספתי גם כוס ציר עוף שהיה לי)
מכסים היטב ושולחים לתנור ב150 מעלות ל4 שעות.
מסירים מכסה ומעלים טמפ' ל220 לרבע שעה.
שולפים עצמות ופורסים❤️