גולאש בשר וארטישוק ירושלמי

גולאש בשר אמיתי

המנה המושלמת לחורף!

גולאש בשר

גולאש בשר וארטישוק ירושלמי

מצרכים:

1 קילו בשר צוואר
3 בצלים לבנים
3 נקניקיות קבנוס
2 יחידות מח עצם
6 שיני שום חצויות
100 גר רסק עגבניות
3 כפות קטשופ
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה מעושנת
מים רותחים לכיסוי
7 ארטישוק ירושלמי קלופים
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
צורבים בשר בשמן זית ומוסיפים קבנוס ובצל. משחימים חמש דק.
מוסיפים רסק, פפריקות, קטשופ, מלח ופלפל. מערבבים היטב.
מוסיפים מח עצם ומכסים במים רותחים.
מביאים לרתיחה ומנמיכים אש. מבשלים שעה וחצי.
מוסיפים ארטישוק ומבשלים עוד שעה.

סופה נעימה לכולם❤️

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מרק בצל

מרק בצל בקערית לחמניית פרעצל

לפני 15 שנה נקלעתי בטעות להוטל קוסט בפריז. זה היה בשבוע האופנה והלובי היה גדוש צלמים, דוגמניות, סמים והזיות מהלכות. הייתי צעיר ונרגש ודי תמים,

פאי רועים

פאי רועים ״קצת אחר״ לשירנקה

פאי רועים זה אולי אחד מהמתכונים העתיקים בהיסטוריה הקולינרית וגם אחד האהובים. אני מת על המתכון הזה. הוא מנחם אותי וטעים בטירוף! וגם התאומים יכולים

גיוזה טבעונית

גיוזה טבעונית

מה שיפה בכיסונים זה המסתוריות שבבטן שלהם. אתה לא יכול לראות את הטעם האמיתי שמסתתר בכיס הבצק. ביס בהפתעה. ואני מת על הפתעות. איזה אושר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)