גולאש בשר אמיתי
המנה המושלמת לחורף!
גולאש בשר וארטישוק ירושלמי
מצרכים:
1 קילו בשר צוואר
3 בצלים לבנים
3 נקניקיות קבנוס
2 יחידות מח עצם
6 שיני שום חצויות
100 גר רסק עגבניות
3 כפות קטשופ
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה מעושנת
מים רותחים לכיסוי
7 ארטישוק ירושלמי קלופים
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
צורבים בשר בשמן זית ומוסיפים קבנוס ובצל. משחימים חמש דק.
מוסיפים רסק, פפריקות, קטשופ, מלח ופלפל. מערבבים היטב.
מוסיפים מח עצם ומכסים במים רותחים.
מביאים לרתיחה ומנמיכים אש. מבשלים שעה וחצי.
מוסיפים ארטישוק ומבשלים עוד שעה.
סופה נעימה לכולם❤️