גולאש בשר וארטישוק ירושלמי

גולאש בשר אמיתי

המנה המושלמת לחורף!

גולאש בשר

גולאש בשר וארטישוק ירושלמי

מצרכים:

1 קילו בשר צוואר
3 בצלים לבנים
3 נקניקיות קבנוס
2 יחידות מח עצם
6 שיני שום חצויות
100 גר רסק עגבניות
3 כפות קטשופ
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה מעושנת
מים רותחים לכיסוי
7 ארטישוק ירושלמי קלופים
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
צורבים בשר בשמן זית ומוסיפים קבנוס ובצל. משחימים חמש דק.
מוסיפים רסק, פפריקות, קטשופ, מלח ופלפל. מערבבים היטב.
מוסיפים מח עצם ומכסים במים רותחים.
מביאים לרתיחה ומנמיכים אש. מבשלים שעה וחצי.
מוסיפים ארטישוק ומבשלים עוד שעה.

סופה נעימה לכולם❤️

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

עוגת תפוחים

עוגת תפוחים בבקה

אני מת על עוגות תפוחים. מהעוגה שבתא שרה ז״ל הייתה אופה כל השנה והכילה תפוחים גרני סמית מתובלים, בסוכר, קינמון ומיץ לימון ועטופים בבצק פריך

סלט ביצים בלי מיונז

סלט ביצים בלי מיונז

סלט ביצים בלי מיונז ובלי קילוף!!!! המטבח הפולני-יהודי חטף (כמו כל היהודים) מכה אנושה בזמן השואה כאשר אינסוף מנות ומתכונים נמחקו מן העולם, הבעיה השנייה

בורקס בשר

בורקס בשר עם קציצות ופירה

בשוק הכרמל, בכניסה מכיוון אלנבי-שינקין, יש בורקסיה ששירנקה ואני נהגנו לתקוע בה פחמימות טעימות באמצע השבוע. בימי שישי בבוקר היה מופיע גם בורקס בשר. זה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)