קניידלך קטוגני

קניידלך זה אחד המאכלים שאני הכי אוהב. אני אוהב אותם רכים, גדולים, מלאי טעם ובשלוש שנים האחרונות נטולי קמח מצה. מכיוון שלא יכולתי לוותר על קניידלך כקטוגני, ככה נולד לו המתכון הבא:
קניידלך שהוא בעצם קציצת עוף נימוחה ושמנמנה מעושרת בשומן של מח עצם אבל בקלות ניתן להחליף לשמן זית, חמאה, גהי, שמן קיטו או שומן אווז (רק לא שמן צמחי מסריח), ביצים טריות, קמח שקדים ופסיליום שמכיר כל קטוגני שהתנסה באפייה.
לא אשקר ולא אפריז אם אגיד שהקניידלך הזה לא רואה ממטר קניידלך רגיל. ממליץ לכם לנסות.

קניידלך קטוגני

קניידלך קטוגני

מצרכים:
180 גר' קמח שקדים
150 גר' פרגית טחונה
1 כף פסיליום
3 ביצים לארג'
1/4 כוס מים
1/2 כוס שומן מח עצם מומס (ניצן להחליף בשמן זית/שומן אווז/עוף/בקר/חמאה/גהי)
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מערבבים הכל היטב. שעה מנוחה במקרר. לכדרר בעזרת ידיים רטובות במים. להשליך למרק רותח לעשר דק'.
בתאבון!

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

בוריקה שוק הכרמל

בוריקה שוק הכרמל 

אחד מיני מאכלים שישראלים פשוט מתים עליהם. בוריקה! והדוכן בשוק הכרמל שאני לא יודע איך- אבל מכין בוריקה טעימה למדי. חייבים לנסות את זה בבית.

סלט קולסלאו אסייאתי

סלט קולסלאו אסייאתי

קולסלאו זו אחת המילים שאני אוהב להגיד למוּן וריי שנמצאים בדיוק בשלב ההתפתחותי שגורם להם לחזור אחרי בניסיון ללמוד את המילה. אחרי דובדבן זו המילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)