קציצות בשר ללא גלוטן

כל הקציצות אלנו בבית ללא גלוטן. שנים הוספתי לחם או פירורי לחם לקציצות ולא אשקר – יש לזה את הקסם הנכון, אבל בהחלט ניתן להכין קציצות פגז גם ללא גלוטן. אם בא לכם להכין את הקציצות האלו גם ללא ביצים תמירו בערך חצי כמו בשר לפרגית טחונה. ועכשיו אחרי שפתרנו את כל האלרגיות בואו תתחילו לקצץ. הרוטב פה הוא רוטב עגבניות שרי שאני מכין כבר שנים והמתכון שלו נמצא אצלי בבלוג. וכעת, אחרי אכילת הראש הזו קבלו מתכון לקציצות:

קציצות בשר ללא גלוטן

קציצות בשר ללא גלוטן

מצרכים:

1/2 קילו בשר טחון (אני טוחן מכסה אנטריקוט אפשר צוואר או כל נתח שבא לכם)
2 ביצים מידה לארג׳
1 בצל +1 כוס פטרוזיליה + 4 שיני שום + שתי כפות שמן זית – טחונים למשחה בבלנדר
1 קישוא מגורר וסחוט
1 גזר מגורר וסחוט
מלח הימלאיה או כל מלח שאתם אוהבים

אופן ההכנה:

מערבבים הכל ולשים היטב. יוצרים קציצות בגודל אהוב עליכם (אני מכין קטנות בשביל הילדים אבל בנינו האהבה שלי היא קציצות גדולות ממש). מסדרים על נייר אפייה, מברישים בשמן זית וצולים 15 דק' על 230 מעלות (תנור שחומם מראש).

אם בא לכם פסטה: בשלו אותה לפי הוראות היצרן ותוסיפו לרוטב עם הקציצות. אין טעים כזה, באחריות.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מרק עצמות ועוף

מרק עצמות ועוף לשבירת הצום

מי אמר שמרק אוכלים רק בסעודה המפסקת? אני מת על מרקים ועל מרק עצמות ועוף במיוחד. זה אולי אחד המאכלים הכי מופלאים שהמציאו בהיסטוריית האוכל.

עוף בקשיו

עוף בקשיו

איכשהו, לא משנה מה אני עושה, אין לי מספיק זמן. כל מוצ"ש אני יושב מול היומן. כותב, בודק, מוחק, מסדר, מסדר מחדש ואחרי חצי שעה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)