צלעות טלה בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה

הכנתי עם לוּס צלעות טלה בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה.
למדנו על צבעים, מרקמים, מוטוריקה גסה, מוטוריקה עדינה ועוד.

יש לכם פה מתכון זריז של צלעות טלה בתנור ובסרטון שיש בהמשך תוכלו לצפות ומיד להיכנס עם הילדים שלכם למטבח.
לפרטים על הספר שלנו ״איך לגדל ילדים שאוהבים לאכול״, לחצו כאן >>

צלעות טלה בתנור

צלעות טלה בתנור עם תפוחי אדמה ובטטה

מרכיבים:

10 צלעות טלה
2 תפו"א קלופים ופרוסים
1 בטטה קלופה ופרוסה
2 בצלים סגולים פרוסים ומופרדים לגלדים
2 ראשי שום ירוק או רגיל
שמן זית
מלח ופלפל

אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 200 מעלות גריל עליון
בתבנית מסדרים בצל תפו"א ובטטה. מוסיפים שום. משמנים היטב בשמן זית, מלח ופלפל. צולים 40 דקות.

צורבים צלעות בשמן זית.
מעבירים על גבי הירקות. מכניסים לתנור לעשר דקות.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

סלמון ברוטב הדרים

דג סלמון בתנור ברוטב הדרים

דג סלמון בתנור ברוטב הדרים זו מנת סתיו מופלאה. התענוג הגדול מכולם זה שהדרים משתדכים כה נפלא עם סלמון במחבת. היכנסו למתכון!

בשר עם אורז וזיתים

קבלו את המתכון לבשר עם אורז וזיתים מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

קיש ללא גלוטן

קיש ללא גלוטן – וישיסואז

הקלתית עשויה מרושתי – לביבת תפ״א פריכה וזהובה והמלית כוללת כרישה, קרם פרש ועירית. מחווה למרק הקלאסי, המבוסס על תפוחי אדמה וכרישה. קיש ללא גלוטן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)