סלמון צרוב עם טחינה יפנית

ריי לא מאה, אז הוא איתנו בבית, גם הבנות היו חצי יום. יום ראשון הוא בדר״כ יום שאנחנו, שירנקה ואני, פותחים בפגישת חברות-עבודה; עוברים על כל ענייני המשפחה, בית, זוגיות, עבודה. אח״כ כל אחד מתפנה לעבודה שלו בפינה אחרת בבית וכמעט תמיד אנחנו מספיקים לדייט צהריים. לא תמיד.
היום כמובן שום דבר לא יצא לפועל, אבל כשריי נרדם צהריים גנבנו לנו חצי שעה של ארוחת צהרים מהירה.

סלמון צרוב

סלמון צרוב עם טחינה יפנית

מצרכים:

300 גר סלמון קוביות בלי עור ועצמות
1 כפית שום גבישי
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית פפריקה מעושנת
1/2 כפית מלח דק
רוטב:
1/4 כוס טחינה גולמית
2 כפות דבש
1 כף מירין
1 כף חומץ אורז
1 כף סויה בהירה

לפיזור בסוף:
שומשום שחור ולבן, שאטה גרוס, בצל ירוק

אופן ההכנה:
מערבבים את הסלמון עם התבלינים.
צורבים בשמן זית את הסלמון משני הצדדים
מערבבים מרכיבי הרוטב ומזליפים מעל הסלמון
מפזרים שומשום ובצל ירוק

סלמון יפני

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קציצות טונה ברוטב

קציצות טונה ברוטב

קציצות טונה הן הקציצות של הקורונה. הילדים התחילו לאכול, היינו המון בבית ומסביבנו ערמות של שימורים מהימים ששידרו בחדשות רק אימה ולחץ. אני מת על

עוגת גבינה אפויה כשרה לפסח

עוגת גבינה אפויה כשרה לפסח

עוגת גבינה אפויה של סבתא שרה ז"ל האהובה שלי. עוגה שהייתה מלווה אותנו כל השנה אפילו שהיא כשרה לפסח. היא טעימה, מתקתקה, זהובה, תפוחה, קלה

קרפצ׳יו בקר של חדר האוכל

קרפצ׳יו בקר המפורסם של חדר האוכל

במסגרת צילום סרטונים של מתכוני עבר, הנה הרגע של קרפצ׳יו בקר של חדר האוכל. בתיבת שאלות האחרונה שהעליתי באינטסגרם, שאלו אותי בערך מאה פעם למה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)