סלמון צרוב עם טחינה יפנית

ריי לא מאה, אז הוא איתנו בבית, גם הבנות היו חצי יום. יום ראשון הוא בדר״כ יום שאנחנו, שירנקה ואני, פותחים בפגישת חברות-עבודה; עוברים על כל ענייני המשפחה, בית, זוגיות, עבודה. אח״כ כל אחד מתפנה לעבודה שלו בפינה אחרת בבית וכמעט תמיד אנחנו מספיקים לדייט צהריים. לא תמיד.
היום כמובן שום דבר לא יצא לפועל, אבל כשריי נרדם צהריים גנבנו לנו חצי שעה של ארוחת צהרים מהירה.

סלמון צרוב

סלמון צרוב עם טחינה יפנית

מצרכים:

300 גר סלמון קוביות בלי עור ועצמות
1 כפית שום גבישי
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית פפריקה מעושנת
1/2 כפית מלח דק
רוטב:
1/4 כוס טחינה גולמית
2 כפות דבש
1 כף מירין
1 כף חומץ אורז
1 כף סויה בהירה

לפיזור בסוף:
שומשום שחור ולבן, שאטה גרוס, בצל ירוק

אופן ההכנה:
מערבבים את הסלמון עם התבלינים.
צורבים בשמן זית את הסלמון משני הצדדים
מערבבים מרכיבי הרוטב ומזליפים מעל הסלמון
מפזרים שומשום ובצל ירוק

סלמון יפני

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קוטג' ביתי

קוטג' ביתי

אני חולה קוטג׳ ברמות. הקוטג׳ 12 הוא הצלה ענקית כי הוא מותר בקיטו, אבל אין אותו תמיד במלאי וחוץ מזה, אין כיף מלהכין לעצמך קוטג׳

עלי חוביזה ממולאים

עלי חוביזה ממולאים

40 עלי חוביזה גדולים או כל עלה שבא לכם למלא (עלי תות, עלי כרוב, מנגולד, תרד, גפן, מרוות ירושלים) עלי חוביזה ממולאים מצרכים: למילוי: 300

נאגטס בטמפורה קטוגנית

נאגטס בטמפורה קטוגנית

אני לא בעד מזון מטוגן באופן כללי אבל אם כבר מטגנים אז נאגטס בטמפורה קטוגנית זו דרך מופלאה לשחיתות קולינרית. לקטוגנים מורכב מעט לעשות טמפורה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)