פשטידת קישואים

פשטידת קישואים

מרכיבים:

6-8 קישואים קלופים
1 בצל קצוץ
1 כוס פירה תפוחי אדמה
3 ביצים
1 כף שמן זית
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל שחור
מעט גרגרי הל וכוסברה טחונים

אופן ההכנה:

  1. גוררים את הקישואים לקערה. מוסיפים את הבצל ומערבבים עם החומרים הנותרים. אפשר לטגן את הבצל במעט שמן זית ואז לערבב עם החומרים הנותרים. משטחים בתבנית.
  2. אופים כ-45 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות).

 

המתכון מתאים במצבי המחלה הבאים:
(1) להורדת דלקת במחלת קרוהן
(2) לשמירת מחלת קרוהן בשליטה
(3) להורדת תסמינים במחלה פעילה- קוליטיס וקרוהן
(4) למצבי היצרות במעי
(5) לחולי צליאק ואי סבילות לגלוטן
(7) אי סבילות ללקטוז
*(6) ללא הבצל והשום מתאים גם לתסמונת המעי הרגיש, דלת FODMAP

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קוגל תפוחי אדמה

קוגל תפוחי אדמה

שביקשו ממני להכין לביבות מעניינות היה גשם זלעפות בחוץ. לרגע הרגשתי בחורף אירופאי. בלי להתבלבל ויתרתי על הלביבה המסורתית והחלטתי לאחד אותה עם אחיה הקרוב

ניוקי א-לה רומנה ברוטב פטריות

מתכון של ניוקי א-לה רומנה ברוטב פטריות ופרמז׳ן שמתאים כמנה למרכז השולחן, כמנה עיקרית וכמנת חג מהממת. מנה קלה יחסית לשם המאיים שלה 🙂

26 תגובות

  1. 3 stars
    Новинки фільми, серіали, мультфільми 2021 року, які вже вийшли Ви можете дивитися українською на нашому сайті link

  2. 4 stars
    Всі фільми новинки 2020 року онлайн
    українською в хорошій якості
    link

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)