גורי שניצל עם ספגטי אדום בסיר אחד

כולנו חיים במותחן פסיכולוגי מזוויע שהופך את הבטן וקורע את הלב. נעים בין ייאוש לתקווה, בין תסכול לזעם. אני כל בוקר נלחם לחייך כדי לא לתת לחלאות לנצח אותי. אני כל יום מתעקש למצוא נחמה למען כל אלו שכבר לא איתנו. למענם. שמותם לא יהיה לשווא. מאז תחילת המלחמה מתה בי הציניות. אני פתאום כבר לא מתפתל לומר בגאווה כמה אני אוהב את המדינה, איך אני גאה בדגל שלה ובעם שלנו. וואלק יש לי טון ביקורת על השלטון אבל הוא הדבר האחרון שמגדיר אותנו כעם. המלחמה הוכיחה זאת ביג טיים. אני מת על המנהגים שהם רק שלנו. אני אוהב את הבדיחות שרק אנחנו נבין. אני מתרגש כשאני רואה את רוח ההתנדבות ואת האנשים שעזבו הכל ונכנסו לעזה מבלי למצמץ. אני אוהב את זה שיש לנו מנות שהן מטבח ישראלי אמיתי ולא הקשקוש שאוהבים לדבר עליו: שניצל בחלה עם מטבוחה וחצילים מצד אחד וחלה עם סלט ביצים ובצל מטוגן מצד שני (ואגב, אני בעד שניצל ועליו סלט ביצים. זה החיים עצמם)
שניצל וספגטי אדום זה דפנטלי לא סתם מנה. זו מנה של יום שישי, אין שישי אחד שחזרתי מהגן או בית הספר ואמא שלי לא חיכתה לי עם המנה הזו (בנינו, זה בערך מה שחיכה לי ולאחים שלי כל יום:)
לא הכנתי שניצלים רגילים שיש איזה קטע מוזר לעשות אותם כמה שיותר ענקיים, הילדים שלי (ואני) מעדיפים את גורי השניצל. ממש כמו בסרטון. זו המצאה שתשנה את חייכם מהקצה אל הקצה. אולי, לא בטוח. נסו ועדכנו אותי בזמנכם❤️🇮🇱

גורי שניצל עם ספגטי אדום בסיר אחד

גורי שניצל עם ספגטי אדום בסיר אחד

מתכון לספגטי

מצרכים:

1/4 כוס שמן זית
5 שיני שום פרוסות דק
1 כף פפריקה מרוקאית מתוקה
2 כפות רסק עגבניות
1 כוס עגבניות מרוסקות
6 כוסות מים רותחים
1 חבילה ספגטי

אופן ההכנה:

בשמן מאדים שום. מוסיפים פפריקה ומערבבים. מוסיפים רסק, עגבניות מרוסקות ומים רותחים. מביאים לרתיחה. מבשלים שלוש דק. מוסיפים חבילת ספגטי. מבשלים עד ריכוך (מערבבים כל שתי דק בערך כדי שהפסטה לא תדבק)
מתבלים במלח ופלפל (מי שחייב יכול להוסיף כף סוכר)

מתכון לגורי שניצל:

מצרכים:

2 יח' חזה עוף נקי לחלוטין
3-4 ביצים
1/2 כוס פירורי לחם בהירים
1/2 כוס פירורי לחם זהובים
1/2 כוס שומשום לא קלוי
מלח

אופן ההכנה:

פורסים את חזה העוף כמו בסרטון. פרוסות חמודות שיתנו לכם מלא שניצלים קטנטנים שהילדים יעופו עליהם.
בצלחת משקשקים ביצים וממליחים
בצלחת נוספת מערבבים את כל מצרכי הציפוי. ומערבבים.

טובלים חזה עוף בביצה ואז בפירורים. מטגנים בשמן זית שתי דק' מכל צד ויאללה הכל מוכן להתקרנפות.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קציצות ואורז בסיר אחד

קציצות ואורז בסיר אחד

היה לי גם מצב רוח דרעק בבוקר אז יצאתי לגינה להכין קציצות, כי יש כבר לרגע בבקרים אווירה של סתיו. גיליתי שנגמר הגז במטבח חוץ

דים סאם

דים סאם

ראיתי איזה סרטון לפני המלחמה עוד של מישהי שמכינה דים סאם בצורת ורד, וזה היה כה יפה ורומנטי, והחלטתי להכין משהו בסגנון. זה היה יום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)