שווארמה ביתית קצת אחרת

זו לא באמת שווארמה אבל הטעם אפילו יותר טוב. אה, והיא לא באמת שווארמה לילדים אלא לכולם! כמה דקות ואתם עם פיתה ביד!

שווארמה

שווארמה ביתית קצת אחרת

מצרכים:

סטייק פרגית עם עור

תערובת תבלינים:
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף כמון
1 כפית פפריקה מעושנת
1 כף אבקת שום
2 כפות גריל עוף
1 כף שטוחה מלח

אופן הכנה:

מערבבים את תערובת התבלינים ושומרים בצנצנת נקייה ואטומה.
מפזרים מתערובת התבלינים על פרגיות עם העור שלהן. אפשר ואף רצוי לתת לזה לשבת במקרר שעה (עד לילה שלם).
מחממים מחבת פסים שתיהיה חמה מאד. יוצקים מעט שמן זית וצורבים פרגיות על הצד של העור ולוחצים את העוף כלפי המחבת. צורבים 3 דק והופכים צד. צורבים עוד 3-5 דק.
אם לא רוצים להתעסק עם מחבת אפשר לוותר ופשוט לסדר פרגיות בתבנית. להזליף מעט שמן ולהכניס לתנור ל20 דק בתנור שחומם מראש ל220 מעלות.

נותנים לפרגית לנוח שתי דק ואז פורסים דק בעזרת סכין חדה.

סלט, חומוס, טחינה, צ׳יפס, פיתות ואתם מוכנים להפעיל מזגן, להקפיא את החדר, לראות סרט ולתקוע מנה. לבריאות❤️

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מפרום בתנור

מפרום בתנור

מפרום בתנור, ללא טיגון. כן. לא שיש לי בעיות עם טיגון. מרבית חבריי הטובים היו מטגנים נפלאים. אני חושב שבעבר גם יצאתי עם מטגנת אבל

אי אפשר לברוח מהגורל: אני טבח

בגיל 5 סידרתי בגינה שולחן עם כסאות ומפה לבנה. הכנתי כרטיסים שכתוב עליהם חמישה שקלים (אמא ספרנית ואבא פדגוג התעקשו מגיל אפס על דקדוקי השפה

קציצות דגים עם חומוס ועגבניות

קציצות דגים עם חומוס ועגבניות

אנשים לא מספיק מעריכים קציצות דגים ברוטב שהוא החיים. סיר כזה בארוחת שישי, לצד פיתה חמה או חלה מתוקה- ואתם לא צריכים עוד שום דבר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)