קניידלך קטוגני

קניידלך זה אחד המאכלים שאני הכי אוהב. אני אוהב אותם רכים, גדולים, מלאי טעם ובשלוש שנים האחרונות נטולי קמח מצה. מכיוון שלא יכולתי לוותר על קניידלך כקטוגני, ככה נולד לו המתכון הבא:
קניידלך שהוא בעצם קציצת עוף נימוחה ושמנמנה מעושרת בשומן של מח עצם אבל בקלות ניתן להחליף לשמן זית, חמאה, גהי, שמן קיטו או שומן אווז (רק לא שמן צמחי מסריח), ביצים טריות, קמח שקדים ופסיליום שמכיר כל קטוגני שהתנסה באפייה.
לא אשקר ולא אפריז אם אגיד שהקניידלך הזה לא רואה ממטר קניידלך רגיל. ממליץ לכם לנסות.

קניידלך קטוגני

קניידלך קטוגני

מצרכים:
180 גר' קמח שקדים
150 גר' פרגית טחונה
1 כף פסיליום
3 ביצים לארג'
1/4 כוס מים
1/2 כוס שומן מח עצם מומס (ניצן להחליף בשמן זית/שומן אווז/עוף/בקר/חמאה/גהי)
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מערבבים הכל היטב. שעה מנוחה במקרר. לכדרר בעזרת ידיים רטובות במים. להשליך למרק רותח לעשר דק'.
בתאבון!

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

ריזוטו דלעת

ריזוטו דלעת הכי קרמי שיש

זוכרים את המתכון לריזוטו פתיתים ופטריות? אז לא כזה. הפעם עשיתי ריזוטו דלעת אמיתי כמו שריזוטו אמור להיות. יודעים מה? קבלו ריזוטו כתום. בתיאבון

גראבלקס סלמון

קבלו את המתכון לגראבלקס סלמון מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

מקלובה מצות בשר ואורז

מקלובה מצות בשר ואורז

אף לא הייתי איש משפחתי, מעולם לא חיבבתי חגים ובמשך שנים היה לי תירוץ נפלא להעדר מהחגיגות: עבודתי כטבח. הייתי הראשון להתנדב לקחת משמרת חג

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)