קניידלך קטוגני

קניידלך זה אחד המאכלים שאני הכי אוהב. אני אוהב אותם רכים, גדולים, מלאי טעם ובשלוש שנים האחרונות נטולי קמח מצה. מכיוון שלא יכולתי לוותר על קניידלך כקטוגני, ככה נולד לו המתכון הבא:
קניידלך שהוא בעצם קציצת עוף נימוחה ושמנמנה מעושרת בשומן של מח עצם אבל בקלות ניתן להחליף לשמן זית, חמאה, גהי, שמן קיטו או שומן אווז (רק לא שמן צמחי מסריח), ביצים טריות, קמח שקדים ופסיליום שמכיר כל קטוגני שהתנסה באפייה.
לא אשקר ולא אפריז אם אגיד שהקניידלך הזה לא רואה ממטר קניידלך רגיל. ממליץ לכם לנסות.

קניידלך קטוגני

קניידלך קטוגני

מצרכים:
180 גר' קמח שקדים
150 גר' פרגית טחונה
1 כף פסיליום
3 ביצים לארג'
1/4 כוס מים
1/2 כוס שומן מח עצם מומס (ניצן להחליף בשמן זית/שומן אווז/עוף/בקר/חמאה/גהי)
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מערבבים הכל היטב. שעה מנוחה במקרר. לכדרר בעזרת ידיים רטובות במים. להשליך למרק רותח לעשר דק'.
בתאבון!

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פאי רועים

פאי רועים ״קצת אחר״ לשירנקה

פאי רועים זה אולי אחד מהמתכונים העתיקים בהיסטוריה הקולינרית וגם אחד האהובים. אני מת על המתכון הזה. הוא מנחם אותי וטעים בטירוף! וגם התאומים יכולים

תפוחי אדמה צלויים עם פרמז'ן

בואו נעשה קצת דמיון מודרך (מעולם לא עשיתי אז ייתכן ואני חוטא לאמת אבל זרמו איתי): אתם בבית. בחוץ אפור מעיק עם נטייה לשחור מדכא,

שפונדרה

שפונדרה

בחודשים האחרונים אני חוקר את ״תנועת ההאטה״. לפני זמן מה מצאתי את עצמי מאיץ בילדים להתלבש מהר בבוקר כדי לסיים את הטרפת של הבוקר, להעיף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)