צ׳יפס של פלאפל

בכלל תיכננתי להכין גראטן מהמם, אבל ימי שישי עד הגעת הילדים לחיים שלנו, היו מוקדשים או לבורקס בשר בשוק הכרמל או לפלאפל של ג׳וני בטשרניחובסקי. שירנקה מעולם לא התעניינה בפלאפל יותר מדי ותמיד קיבלה מג׳וני שקית נייר חומה ומשומנת היטב מפוצצת עם צ׳יפס של פלאפל.
ובנינו, זה הכי קל להכין צ׳יפס של פלאפל.

צ׳יפס של פלאפל

צ׳יפס של פלאפל

מצרכים:

2 תפוחי אדמה פרוסים בעובי בינוני לרוחבם

בלילה:
1 כוס קמח טמפורה
1 ביצה
3/4 כוס סודה קרה
3 קוביות קרח
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית מלח דק

מערבבים היטב וטובלים את פרוסות התפוחי אדמה בבלילה.
מחממים שמן עמוק ומטגנים שתי דקות מכל צד.
מעבירים לרשת לסינון משמן מיותר ויאללה, תנו ביס

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

14.05.2020

אתחיל מהסוף: בשבת בצהריים אני אפר את החוק ואפתח את המרפסת של סוסו דיזינגוף. ממשלת ישראל מוזמנת לחפש אותי. חופי הים מפוצצים. איקאה וגני הילדים.

קציצות עם בצל מקורמל

קציצות עם בצל מקורמל

קציצות בקר בערימה מכובדת של בצלים מקורמלים- זה לא פחות משילוב מהשמיים. תשקיעו בקרמול הבצל, בסבלנות ואהבה, אתם לא יודעים כמה זה שווה את זה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)