אין לי מושג למה פשטידת פסטה קיבלה דימוי שלילי, ואין לי מושג למה תמיד זה מופיע בתפריט של מסיבת רווקות, דבר אחד אני כן יודע: זה טעים. דבר שני שאני יודע זה שהילדים שלי עפים על המנה הזו.
אני משתמש ברוטב עגבניות קלאסי (יש גם רוטב עם בזיליקום ורוטב הכנה לבולונז) ואליו מוסיף פרמז'ן, ביצים ושמנת ומתקבל רוטב רוזה עשיר וסמיך ומעלף.
יאללה מתכון!
מצרכים:
1 חבילת ספגטי מבושל ומסונן אבל לא שטוף
1 צנצנת רוטב עגבניות קלאסי
1 כף רסק עגבניות
1 שמנת מתוקה 38 אחוז
1 כוס פרמז'ן מגורר
2 ביצים
1 כוס מוצרלה יבשה מגוררת
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 190 מעלות
מערבבים את כל החומרים בקערה פרט למוצרלה. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה.
מכניסים לתנור ל- 25 דק.
מוציאים ומפזרים על הכל מוצרלה.
מגבירים חום למקסימום ומחזירים את הפשטידה לעוד 15 דק בתנור עם גריל עליון.
2 תגובות
משולם..
עשיתי וממש מצוין. בטח גם ניתן ליצור עם סוגי גבינות אחרות.
תודה לך!
מושלם….עשיתי ויצא ממש איכותי וטעים!
תודה לך!