פשטידת פסטה

אין לי מושג למה פשטידת פסטה קיבלה דימוי שלילי, ואין לי מושג למה תמיד זה מופיע בתפריט של מסיבת רווקות, דבר אחד אני כן יודע: זה טעים. דבר שני שאני יודע זה שהילדים שלי עפים על המנה הזו.
אני משתמש ברוטב עגבניות קלאסי (יש גם רוטב עם בזיליקום ורוטב הכנה לבולונז) ואליו מוסיף פרמז'ן, ביצים ושמנת ומתקבל רוטב רוזה עשיר וסמיך ומעלף.

יאללה מתכון!

פשטידת פסטה

מצרכים:

1 חבילת ספגטי מבושל ומסונן אבל לא שטוף
1 צנצנת רוטב עגבניות קלאסי
1 כף רסק עגבניות
1 שמנת מתוקה 38 אחוז
1 כוס פרמז'ן מגורר
2 ביצים
1 כוס מוצרלה יבשה מגוררת

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל- 190 מעלות
מערבבים את כל החומרים בקערה פרט למוצרלה. מתבלים במלח ופלפל ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה.
מכניסים לתנור ל- 25 דק.
מוציאים ומפזרים על הכל מוצרלה.
מגבירים חום למקסימום ומחזירים את הפשטידה לעוד 15 דק בתנור עם גריל עליון.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

סוכריות דלעת המיתולוגיות

סוכריות דלעת שהפכו מיתולוגיות עוד אז בשנת 2011, בימי מסעדת השולחן האהובה. עכשיו אפשר להכין אותן גם בבית, עם כל השלבים וההוראות המדוייקות.

ריזוטו דלעת

ריזוטו דלעת הכי קרמי שיש

זוכרים את המתכון לריזוטו פתיתים ופטריות? אז לא כזה. הפעם עשיתי ריזוטו דלעת אמיתי כמו שריזוטו אמור להיות. יודעים מה? קבלו ריזוטו כתום. בתיאבון

שניצלונים שכולם אוהבים

שניצלונים שכולם אוהבים

אין על שניצל ואין על שניצלונים. בכלל, מטוגן זה החיים. בגלל שיש לי קרוהן, הייתי צריך לחשוב על עוד אופציות, קצת יותר נעימות לגוף, ואני

2 תגובות

  1. משולם..
    עשיתי וממש מצוין. בטח גם ניתן ליצור עם סוגי גבינות אחרות.

    תודה לך!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)