פסטה ונקניקיות

בשישי תמיד פה בבית פסטה אדומה. וכמעט תמיד זה מתחלק בין שתי אופציות: ספגטי אדום ושניצל או פסטה ונקניקיות.
קבלו את המתכון הכי טעים שיש!

פסטה ונקניקיות

פסטה ונקניקיות

מצרכים:

10 נקניקיות פרנקפורטר
1/2 חבילת פסטה קונכיות מבושלת (תשמרו קצת ממי הבישול)
1 קופסא רסק עגבניות
1 כפית סוכר
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:
צורבים נקניקיות במחבת (מתחת לגיל 5 חובה לפרוס אותן למניעת חנק)
ועכשיו זה ניהיה ממש קל:)
מוסיפים רסק, פסטה, 1/2 כוס מי בישול הפסטה, סוכר, מלח ופלפל. מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. מחכים לשעה 12 שהילדים מסיימים את הגן❤️❤️
שבת שלום

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פיתה קטוגנית

פיתה קטוגנית

בתזונה קיטוגנית או בפליאו אסור גלוטן, זה מחוץ לתחום, אבל כולנו חייבים פיתה בבוקר, מה עושים? באופן אישי אני לא מתחבר יותר מדי לכל המאפים

מרק עצמות

מרק עצמות

היום אני רוצה לתת לכם מתכון לתרופת פלא. אולי השינוי הכי גדול שעשיתי בתזונה שלי אי פעם. מרק עצמות. לכל עם בעולם יש מרק עצמות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)