בשישי תמיד פה בבית פסטה אדומה. וכמעט תמיד זה מתחלק בין שתי אופציות: ספגטי אדום ושניצל או פסטה ונקניקיות.
קבלו את המתכון הכי טעים שיש!
פסטה ונקניקיות
מצרכים:
10 נקניקיות פרנקפורטר
1/2 חבילת פסטה קונכיות מבושלת (תשמרו קצת ממי הבישול)
1 קופסא רסק עגבניות
1 כפית סוכר
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה:
צורבים נקניקיות במחבת (מתחת לגיל 5 חובה לפרוס אותן למניעת חנק)
ועכשיו זה ניהיה ממש קל:)
מוסיפים רסק, פסטה, 1/2 כוס מי בישול הפסטה, סוכר, מלח ופלפל. מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. מחכים לשעה 12 שהילדים מסיימים את הגן❤️❤️
שבת שלום