פסטה ונקניקיות

בשישי תמיד פה בבית פסטה אדומה. וכמעט תמיד זה מתחלק בין שתי אופציות: ספגטי אדום ושניצל או פסטה ונקניקיות.
קבלו את המתכון הכי טעים שיש!

פסטה ונקניקיות

פסטה ונקניקיות

מצרכים:

10 נקניקיות פרנקפורטר
1/2 חבילת פסטה קונכיות מבושלת (תשמרו קצת ממי הבישול)
1 קופסא רסק עגבניות
1 כפית סוכר
מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:
צורבים נקניקיות במחבת (מתחת לגיל 5 חובה לפרוס אותן למניעת חנק)
ועכשיו זה ניהיה ממש קל:)
מוסיפים רסק, פסטה, 1/2 כוס מי בישול הפסטה, סוכר, מלח ופלפל. מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. מחכים לשעה 12 שהילדים מסיימים את הגן❤️❤️
שבת שלום

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

עוף בתנור

עוף בתנור

תקשיבו – זו באמת טכניקה מהממת ופשוטה ועובדת עם כל חיה: דג, בקר ועוף. לא צריך כמעט כלום. מניחים על נייר אפייה מעט בצל, כרע

מון בלאן פטל

מון בלאן מיס פטל

התחשק לי משהו קלאסי, אבל כמובן, ״קצת אחר״… ידעתי שמיס פטל היא הכתובת לקלאסיקה עם טאצ׳ עדכני והיא הבריקה עם מון בלאן פטל. מון בלאן,

טרין כבד עוף

טרין כבד עוף מושלם

לא מכיר ארוחה שמישהו לא מייחל בסתר שיהיה טרין כבד עוף עליה. אני לא אחד שמייחל, אני מאחל ומיישם. אז ברור שלא השארתי אתכם בלי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)