עוגת גבינה פירורים

לכבוד יום האישה הכנתי לשלוש הנשים שלי בבית את העוגה ששירנקה ואני אכלנו בדייט הראשון – עוגת גבינה פירורים😍😍
אני משתמש בתבנית קפיצית מידה 26, שימון קל וכלום לא נדבק אליה.
זו ללא ספק התבנית הפופולרית אצלי במטבח.
מי יתן ובימי האישה הבאים בעתיד נזכה לראות יותר ויותר נשים בעמדות מפתח בהנהגה ושנזכה לראות שיוויון מלא בין המינים.
יום האישה שמח

עוגת גבינה פירורים

עוגת גבינה פירורים

פירורים:
2 כוסות קמח תופח
300 גר חמאה
4 כפות סוכר
3 חלמונים מידה לארג׳

גבינה:
500 מל שמנת 38 אחוז
1 גביע שמנת חמוצה 27 אחוז (אפשר פחות)
500 גר גבינה לבנה 9 אחוז
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כף סוכר
1 כפית תמצית וניל

 

אופן ההכנה:
במעבד מזון שמים את מרכיבי הפירורים ובפולסים מהירים מגבשים את הבצק לפירורים פירורים.
משטחים מחצית מהכמות על בסיס משומן קלול שלתבנית העוגה (תבנית קפיצית).
את החצי השני מסדרים על נייר אפייה ואופים את שני החלקים עשרים וחמש דק ב180 מעלות
מצננים לחלוטין

בקערת מיקסר מקציפים שמנת, סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת.
מקפלים שמנת חמוצה וגבינה לבנה לתוך התערובת ויוצקים על בסיס העוגה שהתקרר.
מפוררים את שאר הבצק על העוגה ומעבירים לקירור של שלוש שעות
מגישים עם פירות יער, תותים או אמרנה.

עוגת גבינה עם פירורים

 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

ממרח שוקולד קטוגני

ממרח שוקולד קטוגני

ברגע ששיניתי את התזונה הפך להיות לי הרבה יותר פשוט ״בקרב מול הילדים״ על נושא הסוכר, השוקולדים והממתקים. היה לי מאד קשה פעם למנוע מהם

עוף בדבש

עוף בדבש ופפריקה הכי טעים שתאכלו

אוו איזה דיכאון. הכנתי את המנה הזו, מנת העוף הכה ישראלית, כזאת שבכל בית בישראל מכינים מדי פעם עם שינויים קטנים והתאמות משפחתיות, אבל בגדול

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)