לכבוד יום האישה הכנתי לשלוש הנשים שלי בבית את העוגה ששירנקה ואני אכלנו בדייט הראשון – עוגת גבינה פירורים😍😍
אני משתמש בתבנית קפיצית מידה 26, שימון קל וכלום לא נדבק אליה.
זו ללא ספק התבנית הפופולרית אצלי במטבח.
מי יתן ובימי האישה הבאים בעתיד נזכה לראות יותר ויותר נשים בעמדות מפתח בהנהגה ושנזכה לראות שיוויון מלא בין המינים.
יום האישה שמח
עוגת גבינה פירורים
פירורים:
2 כוסות קמח תופח
300 גר חמאה
4 כפות סוכר
3 חלמונים מידה לארג׳
גבינה:
500 מל שמנת 38 אחוז
1 גביע שמנת חמוצה 27 אחוז (אפשר פחות)
500 גר גבינה לבנה 9 אחוז
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כף סוכר
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
במעבד מזון שמים את מרכיבי הפירורים ובפולסים מהירים מגבשים את הבצק לפירורים פירורים.
משטחים מחצית מהכמות על בסיס משומן קלול שלתבנית העוגה (תבנית קפיצית).
את החצי השני מסדרים על נייר אפייה ואופים את שני החלקים עשרים וחמש דק ב180 מעלות
מצננים לחלוטין
בקערת מיקסר מקציפים שמנת, סוכר ופודינג עד לקבלת קצפת.
מקפלים שמנת חמוצה וגבינה לבנה לתוך התערובת ויוצקים על בסיס העוגה שהתקרר.
מפוררים את שאר הבצק על העוגה ומעבירים לקירור של שלוש שעות
מגישים עם פירות יער, תותים או אמרנה.