סלמון בציפוי פנקו ותבלינים לצד רוטב טרטר

יש מנות שעושות מלא רושם ויש מנות שפשוט עושות חשק לזלול!

המתכון הבא הוא כזה בול. סלמון בציפוי פנקו ותבלינים עם רוטב טרטר משגע ליד.

סה״כ כמה דקות עבודה ויש לכם מנת דג פריכה וממכרת שרוב הסיכויים שתגמר עוד לפני שתספיקו לסדר אותה על צלחת.

הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם
ושיהיה לכולנו סופ״ש טעים!

סלמון בפנקו
צילום: סופגי

סלמון בציפוי פנקו ותבלינים

מרכיבים:

לסלמון
7 פילטים של סלמון ללא עור
200 גרם פנקו
1/2 כפית אבקת קארי
1/2 כפית כמון טחון
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה
1 כפית אבקת שום
1 כפית אורגנו יבש
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית סוכר
1 כפית מלח גס

2 ביצים טרופות
שמן לטיגון

רוטב טרטר:

2 כפיות חרדל דיז'ון
4 כפות מיונז
מלח
פלפל שחור גרוס
מיץ מחצי לימון טרי
1 כף חומץ בן יין
2 כפות צלפים קצוצים
1 שאלוט קצוץ
1 כף פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה:

  1. מערבים את כל מרכיבי הסלמון למעט הסלמון עצמו. (פנקו ותבלינים)
  2. טורפים בקערה 2 ביצים, טובלים את הסלמון בביצים ובתערובת הפנקו ומהדקים היטב.
  3. מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסלמון מכל הכיוונים עד שהוא מזהיב.
  4. מערבבים בקערה את כל מרכיבי רוטב הטרטר עד לתערובת אחידה.
צילום: סופגי
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

טרין כבד עוף

טרין כבד עוף מושלם

לא מכיר ארוחה שמישהו לא מייחל בסתר שיהיה טרין כבד עוף עליה. אני לא אחד שמייחל, אני מאחל ומיישם. אז ברור שלא השארתי אתכם בלי

וופל בלגי קטוגני

וופל בלגי קטוגני, ללא גלוטן וסוכר

אתם חיייייייבים וופל בלגי קטוגני בחיים שלכם. הוא משלושה מרכיבים, דקה הכנה, טעים ברמות והוא ללא גלוטן, דל פחמימה, ללא סוכר, ולכל חברי הקטוגנים שרגילים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)