הייתי אחרי אימון ומת מרעב, אז התחלתי לחטט במדפים לדעת מה ישמש אותי היום לארוחת צהריים, וזה בערך כמו להיכנס לסופר כשרעבים או לשבת מול תפריט של מסעדה אחרי צום. התחלתי להעמיס מכל הבא ליד תוך כדי שאני מפנטז כבר ארוחת צהריים מהסרטים. קניתי רשת לטיגון וסיר סוטאז' פסיכי לקציצות, מטחנת בשר קטנה וגם ערכת סלט שכוללת קערה, כפות הגשה וקוצץ ירקות.
לא אלאה אתכם בסיפור אבל ידה ידה ידה שעה וחצי אחרי מצאתי את עצמי מול קערת סלט טעימה בטירוף, קראנצ׳ית כמו שאנחנו אוהבים והכי חשוב: סופר פשוטה להכנה.
סלט ירוק ברוטב אבוקדו וקוטג'
מצרכים:
1 אבוקדו בשל וקלוף
2 כפות קוטג' 12 אחוז
2 כפיות מייפל (רגיל או קטוגני)
1 שן שום
1/4 כוס שמן זית
1/2 לימון סחוט
מלח הימלאיה
פלפל שחור
אפשר להוסיף גם צרור פטרוזיליה/כוסברה/נענע או מיקס
לגבינה:
טבעות גבינת עיזים
שומשום שחור ולבן לציפוי
מבחר פיצוחים קלויים במחבת
עלים יפים וטריים לסלט (רומית, לאליק, אייסברג)
אופן הכנה:
מפרידים את עלי החסה לתוך הקערה.
בקוצץ הירקות טוחנים את החומרים לרוטב
מצפים גבינה ואופים בתנור על 200 מעלות 15 דק
קולים פיצוחים במחבת
מערבבים סלט ברוטב
מסדרים גבינה אפוייה, פיצוחים ומי שבא לו מוזמן להוסיף אוכמניות או פטל טרי