סופגניות קריספיות משלושה מרכיבים בלבד

לא יודע איך זה קרה אבל חנוכה הגיע, הרשת מפוצצת מתכוני לביבות וסופגניות, וכולנו מנסים לחוש קצת חג בימים המחרידים האלו. אירגנתי לכם פה מתכון לסופגניות משלושה מרכיבים, קלות להכנה ומהירות ממש להכנה. הסופגניות האלו סופר קריספיות מבחוץ אבל שמנמנות ואווריריות בבפנוכו שלהן בזכות השימוש בקפח תופח.הרוטב של הדבש הוא בול כמו של הסופגניות היווניות. אז מהר מהר, לפני שמדליקים נרות כנסו למטבח ותתחילו לטגן.

סופגניות

סופגניות קריספיות משלושה מרכיבים בלבד

מצרכים:

200 מל יוגורט עיזים 5-10 אחוז שומן
1 ביצה לארג׳
1 כוס קמח תופח

רוטב:
1/4 כוס דבש
1/4 כוס מים רותחים
1 כפית ג. לימון
שני ענפי טימין

אופן ההכנה:

מערבבים את היוגורט עם הביצה. מוסיפים קמח ומערבבים לקבלת בצק דביק. בעזרת כפית מניחים את הבצק בתוך שמן חם.
מוציאים לנייר סופג.

בקערה מערבבים מצרכי רוטב.

יוצקים על הסופגניותוש

חג שמחחחחח❤️🇮🇱

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

בורקס פטריות וגבינות שיש במקרר

לא תמיד יש לי את כל המרכיבים בבית, כפי שנהוג לחשוב על מטבח ביתי של שף. אבל חשקים פתאומיים- יש לנו בשפע. והפעם: בורקס פטריות משפחתי הכי טעים שיש.

פרנץ׳ טוסט

פרנץ' טוסט משודרג

אחרי מלחמה אימתנית של שוקולד, פחמימות מטוגנות ואבקת סוכר התאומים שוגרו למקלחת ואני טיגנתי עוד שני פרנץ׳ טוסט עם פריקסה מטורף.

לביבות בטטה

לביבות בטטה של מון וריי

לביבות בטטה, הכתומות והמתקתקות האלה, הן חביבות הילדים, מאכל שפעוטות יכולים להחזיק ביד ולאכול בכיף ובתחושת עצמאות. אחרי שהם הולכים לישון אבא ואמא יכולים לאכול

2 תגובות

  1. עומר מילר, אני בטוחה שרצית לרשום קמח תופח ולא קפח תופח. אז אנא תקן. חג חנוכה שמח כמה שאפשר וטעים. בעיקר לילדים.
    בברכה שרה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)