לא יודע איך זה קרה אבל חנוכה הגיע, הרשת מפוצצת מתכוני לביבות וסופגניות, וכולנו מנסים לחוש קצת חג בימים המחרידים האלו. אירגנתי לכם פה מתכון לסופגניות משלושה מרכיבים, קלות להכנה ומהירות ממש להכנה. הסופגניות האלו סופר קריספיות מבחוץ אבל שמנמנות ואווריריות בבפנוכו שלהן בזכות השימוש בקפח תופח.הרוטב של הדבש הוא בול כמו של הסופגניות היווניות. אז מהר מהר, לפני שמדליקים נרות כנסו למטבח ותתחילו לטגן.
סופגניות קריספיות משלושה מרכיבים בלבד
מצרכים:
200 מל יוגורט עיזים 5-10 אחוז שומן
1 ביצה לארג׳
1 כוס קמח תופח
רוטב:
1/4 כוס דבש
1/4 כוס מים רותחים
1 כפית ג. לימון
שני ענפי טימין
אופן ההכנה:
מערבבים את היוגורט עם הביצה. מוסיפים קמח ומערבבים לקבלת בצק דביק. בעזרת כפית מניחים את הבצק בתוך שמן חם.
מוציאים לנייר סופג.
בקערה מערבבים מצרכי רוטב.
יוצקים על הסופגניותוש
חג שמחחחחח❤️🇮🇱
2 תגובות
עומר מילר, אני בטוחה שרצית לרשום קמח תופח ולא קפח תופח. אז אנא תקן. חג חנוכה שמח כמה שאפשר וטעים. בעיקר לילדים.
בברכה שרה.
האם אפשר לשים אשל או שמנת במקום יוגורט עזים