קיבלתי ממגנוס את סיר הפלא My pan, שזה בעצם סיר אידוי וטיגון עם מסננת בילד אין, כלום לא נדבק אליו והוא באמת אחד האהובים. ישבנו וחשבנו סבתא עדנה ואני מה המתכון הכי שווה שאפשר להכין. היינו אמורים לצלם לכם את הלחמניות של עדנ'וש שהיא אופה בתנור בדרך כלל ואמרנו רגע, בוא נאדה אותן! טו מייק א לונג סטורי שורט – ו ו א ו!
הסיר הזה בהנחה למשך 48 שעות יש רק אצלי בסטורי. מוזמנים❤️❤️
לחמניות מאודות כשרות לפסח
מצרכים:
1 כוס קמח שקדים
3/4 כוס מים
1/3 כוס שמן זית
1 כפית מלח
1 כף סוכר
4 ביצים
אופן ההכנה:
בסיר יוצקים מים, שמן, מלח וסוכר ומביאים לרתיחה. מוסיפים בבת אחת את הקמח ומורידים מהאש. מערבבים לקבלת בצק.
מצננים לחלוטין.
מוסיפים ביצה ומטמעים אותה תוך כדי בחישה. מוסיפים ביצה נוספת וכן הלאה.
לשים לקבלת בצק מעט רך. מעצבים כדורים ומניחים על ריבועי נייר אפייה.
בסיר אידוי יוצקים מים מתחת לרשת. שהמים לא יבלטו החוצה. מביאים לרתיחה. מסדרים לחמניות ומכסים סיר.
מאדים בערך 8-10 דק'. מקררים לחלוטין ופורסים.
ממלאים בבשר מפורק, בשר טחון ברוטב ברביקיו או כל מה שבא לכם (רמז: זה פגז עם כבד קצוץ)
חג שמח ובתאבון.