לחמניות מאודות כשרות לפסח

קיבלתי ממגנוס את סיר הפלא My pan, שזה בעצם סיר אידוי וטיגון עם מסננת בילד אין, כלום לא נדבק אליו והוא באמת אחד האהובים. ישבנו וחשבנו סבתא עדנה ואני מה המתכון הכי שווה שאפשר להכין. היינו אמורים לצלם לכם את הלחמניות של עדנ'וש שהיא אופה בתנור בדרך כלל ואמרנו רגע, בוא נאדה אותן! טו מייק א לונג סטורי שורט – ו ו א ו!

הסיר הזה בהנחה למשך 48 שעות יש רק אצלי בסטורי. מוזמנים❤️❤️

לחמניות מאודות כשרות לפסח
לחמניות מאודות כשרות לפסח

מצרכים:
1 כוס קמח שקדים
3/4 כוס מים
1/3 כוס שמן זית
1 כפית מלח
1 כף סוכר
4 ביצים

אופן ההכנה:
בסיר יוצקים מים, שמן, מלח וסוכר ומביאים לרתיחה. מוסיפים בבת אחת את הקמח ומורידים מהאש. מערבבים לקבלת בצק.
מצננים לחלוטין.
מוסיפים ביצה ומטמעים אותה תוך כדי בחישה. מוסיפים ביצה נוספת וכן הלאה.
לשים לקבלת בצק מעט רך. מעצבים כדורים ומניחים על ריבועי נייר אפייה.

בסיר אידוי יוצקים מים מתחת לרשת. שהמים לא יבלטו החוצה. מביאים לרתיחה. מסדרים לחמניות ומכסים סיר.
מאדים בערך 8-10 דק'. מקררים לחלוטין ופורסים.
ממלאים בבשר מפורק, בשר טחון ברוטב ברביקיו או כל מה שבא לכם (רמז: זה פגז עם כבד קצוץ)

חג שמח ובתאבון.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

סינבון קינמון

סינבון קינמון של עדיקוש

שמרים הם החיים. אין בעולם על ריח של מאפה שמרים טרי שיצא הרגע מהתנור. ביחוד אם הוא מגיע גם עם ניחוחות חמאה חמה, סוכר וקינמון

פריקסה – המדריך המלא

כששירן נכנסה להריון, החלו לה חשקים בלתי הגיוניים, ההריונית דורשת פריקסה. כמה טוב שהכנתי עבור כולכם את המדריך המושלם והמקיף להכנת פריקסה בבית.

סלט כבד קצוץ

סלט כבד קצוץ של חדר האוכל

עוד מנה מהממת מבית חדר האוכל, סלט של כבד קצוץ עם המון בצל שקורמל זמן רב. ניתן לקצוץ או לטחון הכל לממרח חלק. לבחירתכם, העיקר שתנסו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)