טירמיסו תותים

טירמיסו תותים!!

(ריי ממש רצה ואפילו עזר בסידור התותים, עירבוב הג׳לי וטבילת הביסקוטי בחלב).

תבנית 30×30

טירמיסו תותים

טירמיסו תותים

מצרכים:

400 גר תותים טריים
2 חבילות ביסקוטי
3 כוסות חלב

קרם:
1 ליטר שמנת להקצפה
2 חבילות אינסט פודינג וניל
250 גר מסקרפונה
250 גר גבינה לבנה 5 אחוז
100 גר אבקת סוכר
2 כפיות תמצית וניל איכותית (לא חובה)

לג׳לי:
1 חבילת ג׳ל תות
1.5 כוסות מים רותחים

אופן הכנה:

בקערת מיקסר שמים את כל חומרי הקרם ומקציפים במהירות בינונית 4 דק ועד התייצבות.

טובלים בישקוטי בחלב לחצי דקה ומסדרים שכבה יפה בתבנית.
מורחים מחצית מהקרם ועליו שכבת בישקוטי נוספת ושוב שכבת קרם.

פורסים תותים לטבעות ומניחים יפה על העוגה.

בקערה מערבבים בעזרת מטרפה אבקת ג׳לי תות או פטל ומים רותחים עד המסה מוחלטת.

בעזרת מצקת יוצקים את הג׳ל הנוזלי על העוגה ומכניסים למקרר לשעה.

אחרי שעה מפורסים עוגה ומסדרים בשלוש צלוחיות קטנות לריי, מוּן ולוּסי❤️

שבוע טוב חברים ותמיד תזכרו שהחיים שלנו תותים🍓

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

כדורי פרמז'ן קטוגניים וקריספיים

כדורי פרמז'ן קטוגניים וקריספיים

הנה כדורים בלי מרשם שאני ממליץ עליהם במיוחד: כדורי פרמז'ן קריספיים משני מרכיבים בלבד! כן, קטוגני. כן, עדיף להימנע בכללי מטיגונים אבל אם כבר אני

קובה חמוסטה קטוגנית

קובה חמוסטה קטוגנית

שינוי לעבר ריפוי אף פעם לא מסתכם בתזונה בלבד. הקוסמוס, אלוהי ההוליסטיקה והבוסים של ההרמוניה דורשים שהשינוי יוביל לשינוי. זה מתחיל בתזונה ואט אט אתה

ניוקי דלעת

ניוקי דלעת

ביום של בישולים לספר החדש של שירנקה ושלי הבנתי שלהכין ניוקי תפוח אדמה בקרם דלעת עלול להיות מעט מרתיע ומלחיץ. יש משהו בניוקי תפוח אדמה,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)