טירמיסו תותים!!
(ריי ממש רצה ואפילו עזר בסידור התותים, עירבוב הג׳לי וטבילת הביסקוטי בחלב).
תבנית 30×30
טירמיסו תותים
מצרכים:
400 גר תותים טריים
2 חבילות ביסקוטי
3 כוסות חלב
קרם:
1 ליטר שמנת להקצפה
2 חבילות אינסט פודינג וניל
250 גר מסקרפונה
250 גר גבינה לבנה 5 אחוז
100 גר אבקת סוכר
2 כפיות תמצית וניל איכותית (לא חובה)
לג׳לי:
1 חבילת ג׳ל תות
1.5 כוסות מים רותחים
אופן הכנה:
בקערת מיקסר שמים את כל חומרי הקרם ומקציפים במהירות בינונית 4 דק ועד התייצבות.
טובלים בישקוטי בחלב לחצי דקה ומסדרים שכבה יפה בתבנית.
מורחים מחצית מהקרם ועליו שכבת בישקוטי נוספת ושוב שכבת קרם.
פורסים תותים לטבעות ומניחים יפה על העוגה.
בקערה מערבבים בעזרת מטרפה אבקת ג׳לי תות או פטל ומים רותחים עד המסה מוחלטת.
בעזרת מצקת יוצקים את הג׳ל הנוזלי על העוגה ומכניסים למקרר לשעה.
אחרי שעה מפורסים עוגה ומסדרים בשלוש צלוחיות קטנות לריי, מוּן ולוּסי❤️
שבוע טוב חברים ותמיד תזכרו שהחיים שלנו תותים🍓