וופל בלגי קטוגני, ללא גלוטן וסוכר

אתם חיייייייבים וופל בלגי קטוגני בחיים שלכם. הוא משלושה מרכיבים, דקה הכנה, טעים ברמות והוא ללא גלוטן, דל פחמימה, ללא סוכר, ולכל חברי הקטוגנים שרגילים כבר שאין דבר כזה ״ארוחת בוקר״ – המנה הזו פרפקט בכל שעה שתחשקו בה.
אני הוספתי קוטג׳ 12 אחוז, אבוקדו ומקושקשת על בסיס חמאה. אתם יכולים להוסיף אילו טופינגים שבא לכם😍

וופל בלגי קטוגני
וכעת מתכון.

וופל בלגי קטוגני, ללא גלוטן וסוכר

מצרכים:

4 ביצים מידה לארג׳
4 כפות קמח שקדים
200 גר מוצרלה
1 כפית מלח הימלאיה

אופן הכנה:

טורפים ביצים, ממליחים ומוסיפים קמח שקדים. טורפים עד שהכל מתערבב ומוסיפים מוצרלה. מערבבים ויוצקים למכונת וופל בלגי.
אין לכם מכונה כזו? אפשר לצקת את המסה על הטוסטר שלכם ותקבלו מעיין לאפה/טורטייה מהממת.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קיורטוש יווני

קיורטוש יווני

הגעגוע ליוון הכריע אותי והחלטתי להכין למשפחה נחמה יוונית בסגנון הונגרי (או משהו כזה). את הציפוי המתקתק החלפתי בחמאת אורגנו, שום ומלח גס. אז נניח

פסטה ונקניקיות

פסטה ונקניקיות

בשישי תמיד פה בבית פסטה אדומה. וכמעט תמיד זה מתחלק בין שתי אופציות: ספגטי אדום ושניצל או פסטה ונקניקיות. קבלו את המתכון הכי טעים שיש!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)