אתם חיייייייבים וופל בלגי קטוגני בחיים שלכם. הוא משלושה מרכיבים, דקה הכנה, טעים ברמות והוא ללא גלוטן, דל פחמימה, ללא סוכר, ולכל חברי הקטוגנים שרגילים כבר שאין דבר כזה ״ארוחת בוקר״ – המנה הזו פרפקט בכל שעה שתחשקו בה.
אני הוספתי קוטג׳ 12 אחוז, אבוקדו ומקושקשת על בסיס חמאה. אתם יכולים להוסיף אילו טופינגים שבא לכם😍
וכעת מתכון.
וופל בלגי קטוגני, ללא גלוטן וסוכר
מצרכים:
4 ביצים מידה לארג׳
4 כפות קמח שקדים
200 גר מוצרלה
1 כפית מלח הימלאיה
אופן הכנה:
טורפים ביצים, ממליחים ומוסיפים קמח שקדים. טורפים עד שהכל מתערבב ומוסיפים מוצרלה. מערבבים ויוצקים למכונת וופל בלגי.
אין לכם מכונה כזו? אפשר לצקת את המסה על הטוסטר שלכם ותקבלו מעיין לאפה/טורטייה מהממת.