לפני שנתיים וחצי החלטתי להתחיל לעבוד מהבית. זה החל שנה קודם. במקום עשרה ימים של עבודה בשבוע התחלתי להגיע מהמושב לעיר פעמיים שלוש בשבוע בלבד. את שאר הדברים כבר אעשה מהבית. הימים חלפו, העבודה מהבית הפכה לחלק בלתי נפרד מהחיים שלי, ואני מוצא את עצמי מבלה לא מעט בחדר העבודה בבית ובמטבח בבית.
האמת, שקרה דבר נוסף. אני כבר לא יוצא. לא יוצא בכלל, בטח לא בהשוואה למה שהיינו רגילים פעם, אבל גם בהשוואה לנזיר טיבטי. אני נהנה להיות בבית.
אני לא אריק אינשטיין שהסתדר עם התה והספרים הישנים בבית שלו, אבל אני חייב להודות שזה ממכר.
זה אולי נשמע עצוב אבל אני מנהל לפחות חמש פגישות ביום עם מיטב האנשים בארץ – בזום. אני שולח תדריכים, צילומים ושאר ירקות במייל.
למדתי לעבוד עם גוגל דוקס ובאופן כללי אני מתמחה במציאת פתרונות אפקטיביים למנוע את יציאתי מהבית.
ולא, לא חסר לי העולם הישן. לא חסרים לי הקראחנות והבילויים.
לא חסר לי הסרוויס שכל כך אהבתי.
אני לא חושב שזה בגלל שהזדקנתי, כי יש זקנים ממני שעדיין מאוהבים בכל מה שציינתי.
אני מניח שפשוט השתניתי.
סדרי העדיפויות.
היכולת להכיל את העולם.
בימים שהעבודה מעט רגועה, במקום להילחץ אני בוחר לבשל שוב. גם אם המקרר מלא באוכל, ויש לילדים בופה עצום לבחירתם.
זה סוג של ריפוי בעיסוק.
השתקת השדים שרוקדים אצלי בראש ובנשמה.
ומכיוון שאנחנו לא ממש נפגשים במציאות בזמן הקרוב, אשמח ממש אם תשתפו אותי מה אתם עושים כדי להירגע בימים רגועים או טרופים. מה מפיג אצלכם את המחשבות?
אסאדו מפורק משלושה מרכיבים
מצרכים:
1/2 כוס שמן זית
8 בצלים לבנים פרוסים
6 שום פנינה (אם אין אפשר 15 שיני שום רגילות)
2 קילו שפונדרה על העצם (אפשר כגוש שלום או קוביות כמו בסרטון).
מלח גס
פלפל שחור
אופן הכנה:
תנור על 150 מעלות
צורבים בשר בשמן חם.
מעבירים לצלחת.
מכניסים לסיר בצל ושום. להבה בינונית 10 דק תוך כדי ערבוב.
מנמיכים להבה ומאדים הכל עד השחמה כחצי שעה בערך.
מחזירים בשר לסיר.
ז ה ו. מכסים היטב ולתנור ל4-5 שעות.
תגובה אחת
הכנתי. ליקקו את האצבעות. תודה על מתכון נהדר