איך מכינים ביצה קשה?

גבירותי ורבותי
הגיע הזמן שתקבלו אחת ולתמיד את המדריך השלם ולשאלה בין הנפוצות שיש – איך מכינים ביצה קשה?

איך מכינים ביצה קשה

איך מכינים ביצה קשה?

סיר עם מים רותחים. מעט מלח. מוסיפים ביצים ומודדים זמן.
מעבירים למי קרח למשך דקה.
קולפים.

6 דקות ותקבלו ביצה רכה
10 דקות ותקבלו ביצה קשה

ובסרטון את כל מה שקורה בדרך.

בתאבון

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קרקר קיטוגני

קרקר קיטוגני

אתם יושבים? יופי. עכשיו קומו וכנסו למטבח. קרקר קיטוגני שאתם חייבים להכין בכלום עבודה (גם אם אתם לא קיטוגנים). קרקר קיטוגני מצרכים: 1 כוס פשתן

חלב מרוכז קטוגני

חלב מרוכז קטוגני

לפני כמה ימים העליתי ריל להכנת שמנת להקצפה בבית. המון שאלו למה צריך להכין אם אפשר לקנות והאמת שיש המון סיבות אבל בא לי להתרכז

גולאש בשר

גולאש בשר וארטישוק ירושלמי

גולאש בשר אמיתי המנה המושלמת לחורף! גולאש בשר וארטישוק ירושלמי מצרכים: 1 קילו בשר צוואר 3 בצלים לבנים 3 נקניקיות קבנוס 2 יחידות מח עצם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)