איך מכינים ביצה קשה?

גבירותי ורבותי
הגיע הזמן שתקבלו אחת ולתמיד את המדריך השלם ולשאלה בין הנפוצות שיש – איך מכינים ביצה קשה?

איך מכינים ביצה קשה

איך מכינים ביצה קשה?

סיר עם מים רותחים. מעט מלח. מוסיפים ביצים ומודדים זמן.
מעבירים למי קרח למשך דקה.
קולפים.

6 דקות ותקבלו ביצה רכה
10 דקות ותקבלו ביצה קשה

ובסרטון את כל מה שקורה בדרך.

בתאבון

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קיורטוש יווני

קיורטוש יווני

הגעגוע ליוון הכריע אותי והחלטתי להכין למשפחה נחמה יוונית בסגנון הונגרי (או משהו כזה). את הציפוי המתקתק החלפתי בחמאת אורגנו, שום ומלח גס. אז נניח

עוף ממולא אורז בסמטי

עוף ממולא אורז בסמטי

הנה זה קורה. מחר כבר ערב ראש השנה ואחרי אינסוף מתכונים, הנה אחד אחרון אהוב עלי במיוחד – עוף ממולא אורז בסמטי. ומילה אישית ממני:

גלידה קטוגנית

גלידה קטוגנית

אז הכנו יחד שמנת מתוקה להקצפה וממנה הכנו חלב מרוכז וכעת הגיע החלק השלישי בטרילוגיה המרהיבה שהגיעה לקיצה בגלידה קטוגנית הום מייד לא פחות ממושלמת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)