קבב ביתי, עסיסי וקל להכנה

בא לכם קבב לצהריים?
בואו נכין קבב עסיסי וקל להכנה!

קבב ביתי

מצרכים:

1 קילו בשר שומני טחון דק
10 שיני שום
כף פפריקה
כף מלח
כף פלפל שחור
1/2 כף אורגנו יבש
1 כוס סודה/ מים/ ציר בקר
1 כף סודה לשתייה

אופן ההכנה:
מקצצים בשר במג׳מיקס או עם סכין. מוסיפים שום כתוש ותבלינים. לשים היטב.
מוסיפים נוזל מהול בסודה לשתייה ולשים חמש דק.
מעבירים לקירור של חצי שעה ומקבבים דוגמני קבב.
צורבים מכל הצדדים על מחבת כבדה או במנגל בגינה. חרדל ובצל ירוק ואתם בחלל

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מרק עצמות ועוף

מרק עצמות ועוף לשבירת הצום

מי אמר שמרק אוכלים רק בסעודה המפסקת? אני מת על מרקים ועל מרק עצמות ועוף במיוחד. זה אולי אחד המאכלים הכי מופלאים שהמציאו בהיסטוריית האוכל.

ירקות ממולאים של שירנקה

זה היה כמה ימים אחרי שהכרנו, שירנקה שכבה על הספה בדירה שלי ואמרה שעד שלא אכלתי ממולאים מעשה ידיה, כאילו מעולם לא טעמתי ממולאים. בא לי שוב!

מקלובה עיראקית

מקלובה עיראקית

לאחרונה אני בקטע של להפוך סירים. אנחנו חמש נפשות בבית וזה פתרון נפלא לארוחה משביעה ומזינה שכל המשפחה יכולה לאכול סביב השולחן. בשביל מקלובה עיראקית,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)