בורקס כוכבים

עוד שנייה פסח, הימים בחוץ מטורללים ברמות שלא ניתן לדמיין, כל מה שנותר לנו זה לנסות להתנחם במשהו טעים ואם אפשר שיהיה הכי פחות מלכלכך, יעיף מאיתנו את החמץ הנותר וינסה לשדר לנו קצת נורמליות כשכלום לא באמת נורמלי. קבלו בורקס כוכבים⭐️⭐️

בורקס כוכבים

בורקס כוכבים

מצרכים:

1 חבילת בצק עלים מצונן

למילוי:
1 בצל לבן קלוף
1 פסטרמה בדבש
1 פסטרמה כתף
1 צלעות אסאדו
1 צרור תרד טרי
350 גר בשר בקר טרי טחון
5 כפות שמן זית
1 כפית מלח גס
1/2 כפית פלפל שחור גרוס

לציפוי:
1 ביצה מקושקשת
2 כפיות שומשום שחור

אופן ההכנה:
על קרש חיתוך נקצוץ בצל. נוסיף את הנקניקים ונקצוץ יחד. נוסיף את התרד ונמשיך לקצוץ עד שהכל מעורבב וקצוץ דק. מעבירים לקערת ערבוב ומוסיפים בשר טחון.
מתבלים בשמן זית מלח ופלפל שחור.
מערבבים היטב.
מחממים תנור ל-190 מעלות טורבו.

בתבנית עגולה בקוטר 18 שמתאימה לתנור נסדר נייר אפייה,
נשטח על הנייר מחצית מכמות הבצק,
נסדר את מילוי התרד והנקניקים על הבצק שבתבנית.

ניקח את מחצית הבצק שנותר וקורצים ממנו כוכבים (אפשר לקרוץ כל צורה שמתחשק לכם)
מסדרים את כוכבי הבצק על המילוי בצורה כזו שכל המילוי יהיה מכוסה.

מורחים את הביצה בעזרת מברשת על הבצק ומפזרים שומשום שחור.
מכניסים לתנור ואופים 35 דק'.

פרסום ממומן בשיתוף טירת צבי.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

לאבנה ביתית

לאבנה ביתית

3 מוצרים, 6 שעות ולאבנה צחורה אחת, שתכינו בעצמכם ותגישו לשולחן החג בגאווה גדולה. המאכל הדרוזי הראשון שאנחנו מכירים כילדים הוא לאבנה. הגבינה הטעימה והחמצמצה,

פרסבורגר פרג

פרסבורגר פרג של אלון שבו

האורח הראשון בבלוג הוא לא אחר מאלון שבו. והמנה האורחת היפייפיה הראשונה היא לא אחרת מאשר פרסבורגר פרג! ביקרתי אצל אלון ליום כיף ולפניכם התוצאה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)