קונכיות פסטה במילוי תרד וגבינות

לא יודע מה אבל אין לי ממש מצב רוח לכתוב לכם פה פתיח ארוך על המנה. יום כזה.
רק אגיד שהיא באמת טעימה ברמות, מרשימה בטירוף וקלה להכנה.
יאללה מתכון

קונכיות פסטה במילוי תרד וגבינות

קונכיות פסטה במילוי תרד וגבינות

מצרכים:

40 קונכיות פסטה

לרוטב:
30 עגבניות שרי
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק חריף
6-7 שיני שום
שמן זית
מלח ופלפל

למילוי:
1/4 כוס שמז
2 צרורות תרד שטופים וקצוצים
1 בצל לבן קצוץ
3 שיני שום
100 גר פטה יוונית
100 גר ריקוטה
50 פרמזן
פלפל שחור
מעט מלח

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל250 מעלות
שמים את כל מרכיבי הרוטב בתבנית חסינת חום שמתאימה לתנור וצולים 20 דק
מוציאים מהתנור ומעבירים הכל לבלנדר לטחינה. טועמים ומתבלים.

בסיר עם מים רותחים מבשלים 40 קונכיות פסטה חצי בישול, מסננים ומקררים.

מילוי:
מטגנים בצל בשמן זית עד הזהבה ומוסיפים תרד ושום. מקפיצים עד שהתרד מתכווצצ׳ לחלוטין. מעבירים למסננת לכמה דק.
מערבבים בקערה את התרד המוקפץ יחד עם שאר מרכיבי המילוי ומערבבים היטב.

יוצקים את הרוטב לתבנית, ממלאים כל קונכייה במילוי ומניחים ברוטב.
מפזרים פרמזן ומכניסים לתנור ל25 דק

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פנקייק עננים

פנקייק עננים

ב- 2009 יצא הספר הראשון שלי ״מטבח ישראלי״ והוא כולל בתוכו מתכון לפנקייק ברוטב חלבה ושוקולד לבן שזה החיים, ומאז אין שבוע שלא מבקשים ממני

בצק ממולא בשוקולד

בצק ממולא בשוקולד עשוי במנגל

פורסם בשיתוף: ערוץ האוכל הכנתם גם? שתפו אותי באינסטגרם בצק ממולא בשוקולד עשוי במנגל מרכיבים: 1 ק״ג קמח 3 כפות שמרים יבשים 600 מ״ל מים

מרק כתום

מרק כתום

החלטתי להכין היום הכל בטאבון. שירנקה הביאה מלא סוגי דלועים אז קילפתי, חתכתי לריבועים והכנסתי לטאבון לצריבה וריכוך ראשוני. יצא מרק כתום פסיכי. אפשר לוותר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)