ארנצ'יני

אורז תמיד נשאר במקרר. תמיד. ומה לעשות שהוא הרבה פחות טעים יום למחרת? פשוט מאד.
הכנתי מנה שמדגימה את הפחתת הביזבוז, ואין כמו ארנצ׳יני כדי להראות איך האיטלקים חשבו על זה כבר די מזמן.

ארנצ'יני

ארנצ׳יני

מצרכים:
1 כוס אורז מבושל מאתמול (זה בסדר אם אין לכם במקרה ריזוטו שאריות)
1 כוס מוצרלה יבשה מגוררת
1/2 כוס פרמז'ן מגורר
10 כדורי מוצרלה פרוסים לרבעים
1 ביצה
מלח ופלפל

לציפוי
2 ביצים
1 כוס פירורי לחם

אופן ההכנה:
מוציאים את האורז שאריות מהמקרר ומערבבים עם יתר המרכיבים למסה אחידה ומעט דביקה. יוצרים כדורי פינג פונג ומצפים בביצה ואז בפירורי הלחם.
מטגנים כל פעם שלושה ארבעה כדורים – לא יותר, מחשש שהשמן יתקרר.
מעבירים לנייר סופג ומגישים❤️
התוצאה: גן עדן בפה.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

בנתיים יש לי עץ פיצה

כשהייתי ילד ממש קטן, בטח בן חמש או ארבע ושלושה חודשים, הייתי חוזר מהגן של ויקי ושושי הביתה ברגל, בדרך כלל יחף, כי בשנות השמונים

סיר קציצות דגים

סיר קציצות דגים

קבלו ת׳סיר המדהים הזה שכאילו נולד להכיל קציצות מכל הסוגים. הפעם הכנתי לכם קציצות דגים שאני מכין שנים, הם טעימות בטירוף, קלות להכנה והילדים מקרנפים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)