ארנצ'יני

אורז תמיד נשאר במקרר. תמיד. ומה לעשות שהוא הרבה פחות טעים יום למחרת? פשוט מאד.
הכנתי מנה שמדגימה את הפחתת הביזבוז, ואין כמו ארנצ׳יני כדי להראות איך האיטלקים חשבו על זה כבר די מזמן.

ארנצ'יני

ארנצ׳יני

מצרכים:
1 כוס אורז מבושל מאתמול (זה בסדר אם אין לכם במקרה ריזוטו שאריות)
1 כוס מוצרלה יבשה מגוררת
1/2 כוס פרמז'ן מגורר
10 כדורי מוצרלה פרוסים לרבעים
1 ביצה
מלח ופלפל

לציפוי
2 ביצים
1 כוס פירורי לחם

אופן ההכנה:
מוציאים את האורז שאריות מהמקרר ומערבבים עם יתר המרכיבים למסה אחידה ומעט דביקה. יוצרים כדורי פינג פונג ומצפים בביצה ואז בפירורי הלחם.
מטגנים כל פעם שלושה ארבעה כדורים – לא יותר, מחשש שהשמן יתקרר.
מעבירים לנייר סופג ומגישים❤️
התוצאה: גן עדן בפה.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

רוטב פסטו

רוטב פסטו

נתחיל בזה שניתן לקנות פסטו. לא חייבים להכין. היתרון בלהכין מתבטא בשלושה דברים עיקריים: 1. טריות 2. טעם 3. הכנסת שינויים במתכון הקלאסי ועדיין, אתם

סשימי פרידה

סשימי פרידה ירוקה של אליטה אופק

עוד מתכון מנצח ממטבחה של אליטה אופק המוכשרת. סשימי פרידה ירוק, שמקבל את כל הקיק והטוויסט מהסחוג הירוק שמשדכים אליו. זה לא מתכון קלאסי אבל

דג במעטפה עומר מילר

דג במעטפה אישית – אום פפיוט

דג במעטפה היא השיטה הכי מוצלחת שאני מכיר, להכנת מנה אישית של דג לאירוח. תמיד מצליח, אף פעם לא מתייבש. אפשר לגוון עם התוספות והתיבול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)