שקשוקה של חורף עם נקניקיות ותפוחי אדמה

החורף הגיע, אז הכנתי לכם קדרה פשוטה בטירוף להכנה שהיא בעצם סופריטו או אולי פריטטה או בכלל בכלל שקשוקה של חורף: נקניקיות עם תרד וערמונים ותפוחי אדמה והכל בסיר אחד מהיר להכנה ועוד יותר מזה קליל לביצוע.
בחרתי בנקניקיות אמריקאיות כי הן באמת הכי שמנמנות ומפנקות בקדרה אבל זה יעבוד מדהים גם עם נקניקיות עוף שכולכם אוהבים.

בלי הרבה קשקושים הנה המתכון.

שקשוקה של חורף

שקשוקה של חורף עם נקניקיות ותפוחי אדמה

מצרכים:

1/4 כוס שמן זית
1 חבילה נקניקיות אמריקאיות
1 בצל סגול גדול פרוס
2 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים
1 שקית ערמונים בוואקום
2 כפות עירית קצוצה
צרור תרד תורכי קרוע ביד
4 ביצים
1 כפית שאטה
1 כפית אורגנו יבש
מלח ופלפל שחור
מים רותחים

אופן הכנה:

במחבת סוטאז' יוצקים שמן זית וצורבים בצלים. מוסיפים תפוחי אדמה וצורבים חמש דקות.
מוסיפים נקניקיות וצורבים גם אותן להשחמה.
מוסיפים עירית, ערמונים ותרד, מתבלים במלח ופלפל ויוצקים מעט מים רותחים. בערך חצי כוס. מכסים את הסיר ומבשלים עשר דקות. מסירים מכסה וממשיכים לבשל עוד חמש דקות.
במחבת טפלון יוצקים מעט שמן זית ומכינים ביצי עין. כל ביצה מתבלים במלח, פלפל, שאטה ואורגנו.
כל צלחת מקבלת שתי כפות גדושות מהקדרה, ביצת עין מלמעלה ומי שבקטע מעט לימון סחוט.
חורף בצלחת❤️

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מרק פלפלים הכי טעים שיש

אין תחליף לפלפלים שנקלו על אש גלוייה- טעם ממכר ועמוק שמהווה שדרוג לכל מנה שכוללת פלפלים. והפעם- מרק פלפלים קלויים הכי טעים שיש- הוא באמת כזה.

פנקייקס ברוטב שוקולד לבן וחלווה

תמצאו לי מאכל שיותר מתאים לשבת בבוקר מאשר פנקייקס ברוטב שוקולד לבן וחלווה. אני חושש שתתקשו למצוא כזה. אז בנתיים- בואו להכין איתי פנקייקס!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)