קרואסון סופגנייה

תקשיבו לי כי אנחנו הולכים להכין בוסטון קרים דונאטס אבל בצורת קרואסון מבצק של סופגנייה ואם לא התעייפתם מהתיאור הזה אני רק אוסיף שאנשים מפחדים משמרים טריים כי בכל מתכון מסבירים טכניקות מאיימות להפעלת השמרים וזה גורם לרובנו לעבור לשמרים יבשים שהם ממש אחלה אבל מה לעשות שלשמרים טריים יש את הריח האמיתי. ריח של פעםםםם. השמרים הטריים של שמרית הכי נוחים לעבודה, בחיים לא מפדחים ומעניקים את הארומה של הקונדיטוריות.

קרואסון סופגנייה

קרואסון סופגנייה

מצרכים:

לקרם וניל:
1 חבילה פודינג וניל
1.5 כוסות שמנת צמחית
מקציפים יחד עד שמתגבש

גאנש:
250 גר שוקולד מריר
200 מל שמנת צמחית

מניחים את שני המצרכים בקערה ומכניסים למיקרו ל- 30 שניות. מערבבים ומכניסים ל- 30 שניות נוספות.

לסופגנייה:
600 גרם קמח
25 גרם שמרים טריים של שמרית
120 גרם סוכר
2 ביצים מידה לארג׳
250 מ"ל מים פושרים
40 גרם נטורינה
קורט מלח
1 מקל וניל/תמצית וניל

אופן ההכנה:

לשים את כל החומרים 8-10 דק לקבלת בצק מעט דביק.
מעבירים בצק לקערה משומנת ומכסים במגבת. מתפיחים לילה במקרר או שעה בחוץ ואז שולחים לקירור של חצי שעה.
מוציאים אוויר. מרדדים בצק בעזרת מערוך ופורסים למשולשים כמו בסרטון.
מגלגלים כל משולש לקרואסון. מניחים כל קרואסון על נייר אפייה. מכסים לחצי שעה התפחה.
מחממים שמן בסיר.
כל קרואסון מכניסים עם הנייר לשמן ומטגנים שתי דק מכל צד.

מזליפים לכל סופגנייה קרם וניל בכמויות גדולות. אל תתקמצנו.

טובלים בגאנש
ומעבירים לצלחת הגשה

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

לזניה חלבית

לזניה חלבית

כל הבית מפוצץ גבינות לכבוד שבועות, ואין כמו לזניה חלבית כדי לנצל מלאי גבינות פן יתבזבז לו לשווא. תארגנו לעצמכם מכונת פסטה מהממת, שתזרז ותשפר

פסטה בולונז

פסטה בולונז שכולם אוהבים

הגרסה של הראגו המקורי שהגיע מבולוניה שבאיטליה שונה ביותר מהבולונז שאנחנו מכירים. הגרסה שלנו היא, אפעס, אמריקאית, אבל באותה הנשימה היא טעימה בקטע אחר, אהובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)