למי שעדיין לא הכין קציצות ממולאות בפירה, הנה ההזדמנות שלכם!
קציצות ממולאות בפירה
מצרכים:
1/2 קילו פרגית טחונה
1/2 קילו בקר טחון
1 ביצה
1/2 כוס פירורי לחם
מלח ופלפל
4 תפוחי אדמה קלופים, שטופים ומבושלים לרכות
מועכים לפירה.
לרוטב:
4 בצלים פרוסים דק
1 כפית סילאן
1/2 כוס מים רותחים
אופן הכנה:
בקערה מערבבים את מרכיבי הקציצות ויוצרים קציצות שמנמנות
מכדררים פירה לגולות ובמרכז כל קציצה מניחים כדור פירה קטן. מכדררים לכדור יפה. צורבים את הקציצות בשמן זית דקה מכל צד ומעבירים לנייר סופג.
במחבת עם שמן זית מאדים בצלים בחום בינוני. בערך חצי שעה עד הזהבה פלוס:)
מוסיפים סילאן ומים רותחים ומבשלים חמש דק.
מוסיפים קציצות ומבשלים חצי שעה