פיצה טורטיה לשבת בבוקר

קמתי הפוך היום וכל מה שהתחשק לי זה לשבור כמה ביצים.
ז״א הייתי שמח לשבור הרבה יותר דברים, אבל בגילי המתקשש לו לאיטו – זו אופציה פחות רצוייה. אז שמתי את כל הביצים בסלסה אחת, כי כזה אני. חי על הקצה.
זה בכלל לא ממש מתכון.
אבל בכל זאת טרחתי וכתבתי עבורכם. כי כזה אני: נדיב ומריר בשבת בבוקר.
אז קבלו פיצה טורטיה לשבת בבוקר או כל יום אחר שתרצו. הילדים עפו על זה.

פיצה טורטיה

פיצה טורטיה לשבת בבוקר

מצרכים:

5 ביצים מידה לארג׳
1/4 כוס שמנת מתוקה
10 עגבניות שרי חצויות
10 כדורי בייבי מוצרלה חתוכים
מלח

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל240 מעלות
משקשקים ביצים עם שמנת. מסדרים טורטייה בתבנית עגולה כך ששוליי הטורטייה יתקפלו כלפי מעלה ויצרו עבורו חומה בצורה.
יוצקים את הביצים ומסדרים עגבניות ומוצרלה.
לתנור ל15-20 דק
פורסים ומגישים

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

דג במעטפה עומר מילר

דג במעטפה אישית – אום פפיוט

דג במעטפה היא השיטה הכי מוצלחת שאני מכיר, להכנת מנה אישית של דג לאירוח. תמיד מצליח, אף פעם לא מתייבש. אפשר לגוון עם התוספות והתיבול.

מרק פטריות

קבלו את המתכון למרק פטריות מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

עוף קונפי בשמאלץ

עוף קונפי בשמאלץ

שנת 2008. מסעדת חדר האוכל ז״ל. בניתי תפריט סופר ישראלי. מטבח תיכון חדש. אחת המנות אולי האהובות עלי ביותר, אבל לא על הלקחות הייתה מנה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)