עוגיות תמרים

זה היה חסר לנו.
חודש לא בישלנו יחד. במטוס ריי אמר שכשנגיע הביתה הוא יבחר מנה מהספר שלנו כדי שנבשל יחד. מוּן רצתה לאפות עוגת תפוחים לסבא זאביק. לוּס נרדמה בסלון.
נכנסנו למטבח והכנו בצק בצ׳יק צ׳אק עוגיות תמרים.

זה היה חסר לנו.
היינו חודש שלם 24/7 יחד. במיטה, בים, בהר, בטברנה, במקלחת. 24/7 במשך חודש שלם.
וזה היה חסר לנו, כי במטבח, כשאנחנו מבשלים ביחד עולם שלם מתגלה. הלב נפתח. הדיבורים לא מפסיקים. קשר העין. המגע. ואני בכלל לא מדבר עדיין על כל הלמידה וההתפתחות שהילדים (ואני) זוכים לה בזכות עוגיות תמרים פשוטות להכנה.

ואוו, כמה זה היה חסר לנו.

עוגיות תמרים

עוגיות תמרים

מצרכים:

2 כוסות קמח
1-2 כפות סוכר
1/2 כוס שמן או חמאה מומסת
1/2 כוס מים רותחים.

אופן ההכנה:

לערבב עד קבלת בצק. להעביר למשטח וללוש שלוש דק.
לרדד את הבצק ולמרוח במה שבא לכם. אנחנו מרחנו בממרח תמרים. אפשר בטחינה וסילאן, חלבה, שוקולד וכו.
אופים 40 דק ב175 מעלות
אבקת סוכר
וזכיתם בעוגיות מהממות לשבת וזמן של החיים עם הילדים שלכם

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

צ׳יפס של פלאפל

צ׳יפס של פלאפל

בכלל תיכננתי להכין גראטן מהמם, אבל ימי שישי עד הגעת הילדים לחיים שלנו, היו מוקדשים או לבורקס בשר בשוק הכרמל או לפלאפל של ג׳וני בטשרניחובסקי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)