מק אנד צ׳יז של שירנקה

מק אנד צ׳יז של שירנקה

מק אנד צ׳יז של שירנקה

מצרכים:
3 כוסות פסטה קונכיות
1 כוס צ׳דר כתום מגורר
1/2 + 1/2 כוס מוצרלה יבשה
100 גר חמאה צהובה
1 כף קמח (לא חובה)
1/2 כוס חלב
1 חבילה שמנת מתוקה 38 אחוז
מלח ופלפל לבן (לא מעוניינת בטעם של אגוז מוסקט. מסרבת בתוקף)

אופן ההכנה:

ממיסים חמאה בסיר. מוסיפים קמח ומערבבים. מוסיפים חלב ושמנת. גבינות מגוררות. מערבבים ומתבלים. מערבבים להסמכה.
יוצקים לתבנית שמתאימה לתנור ומפזרים שארית מוצרלה וטון פרמזן.
מצב גריל. תכינו את המקום בבטן וכוס עם קרח.

מלא פרמז׳ן מגורר

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קציצות בשר ללא גלוטן

קציצות בשר ללא גלוטן

כל הקציצות אלנו בבית ללא גלוטן. שנים הוספתי לחם או פירורי לחם לקציצות ולא אשקר – יש לזה את הקסם הנכון, אבל בהחלט ניתן להכין

קציצות טונה ברוטב

קציצות טונה ברוטב

קציצות טונה הן הקציצות של הקורונה. הילדים התחילו לאכול, היינו המון בבית ומסביבנו ערמות של שימורים מהימים ששידרו בחדשות רק אימה ולחץ. אני מת על

מון בלאן פטל

מון בלאן מיס פטל

התחשק לי משהו קלאסי, אבל כמובן, ״קצת אחר״… ידעתי שמיס פטל היא הכתובת לקלאסיקה עם טאצ׳ עדכני והיא הבריקה עם מון בלאן פטל. מון בלאן,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)