מק אנד צ׳יז של שירנקה

מק אנד צ׳יז של שירנקה

מק אנד צ׳יז של שירנקה

מצרכים:
3 כוסות פסטה קונכיות
1 כוס צ׳דר כתום מגורר
1/2 + 1/2 כוס מוצרלה יבשה
100 גר חמאה צהובה
1 כף קמח (לא חובה)
1/2 כוס חלב
1 חבילה שמנת מתוקה 38 אחוז
מלח ופלפל לבן (לא מעוניינת בטעם של אגוז מוסקט. מסרבת בתוקף)

אופן ההכנה:

ממיסים חמאה בסיר. מוסיפים קמח ומערבבים. מוסיפים חלב ושמנת. גבינות מגוררות. מערבבים ומתבלים. מערבבים להסמכה.
יוצקים לתבנית שמתאימה לתנור ומפזרים שארית מוצרלה וטון פרמזן.
מצב גריל. תכינו את המקום בבטן וכוס עם קרח.

מלא פרמז׳ן מגורר

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

טונה ביתית

טונה ביתית

יש מבחר שימורי טונה משובחים ביותר להשיג היום. שימורים שנעשים מדגים איכותיים ושוחים בשמן זית משובח (אגב, אני אוהב לקנות טונה במים ואז להציף אותה

בורקס תרד וגבינות משפחתי

בורקס תרד וגבינות משפחתי

הכנתי באינסטגרם בורקס משפחתי יחד עם הילדים והפצצתם אותי בהודעות עם בקשה למתכון. אז קבלו מתכון של בורקס תרד וגבינות משפחתי! בורקס תרד וגבינות משפחתי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)