מק אנד צ׳יז של שירנקה
מצרכים:
3 כוסות פסטה קונכיות
1 כוס צ׳דר כתום מגורר
1/2 + 1/2 כוס מוצרלה יבשה
100 גר חמאה צהובה
1 כף קמח (לא חובה)
1/2 כוס חלב
1 חבילה שמנת מתוקה 38 אחוז
מלח ופלפל לבן (לא מעוניינת בטעם של אגוז מוסקט. מסרבת בתוקף)
אופן ההכנה:
ממיסים חמאה בסיר. מוסיפים קמח ומערבבים. מוסיפים חלב ושמנת. גבינות מגוררות. מערבבים ומתבלים. מערבבים להסמכה.
יוצקים לתבנית שמתאימה לתנור ומפזרים שארית מוצרלה וטון פרמזן.
מצב גריל. תכינו את המקום בבטן וכוס עם קרח.
מלא פרמז׳ן מגורר