מקלובה קטוגנית

חברותיי וחבריי הקיטוגנים
לאחרונה אני מעלה פה לא מעט ״מהפוכות״ וביקשתם מקלובה קטוגנית, אז עבדכם הנאמן שקד על אחת כזו מלכותית ושווה ברמותתת. נשבע לכםן.
מקלובה קטוגנית עם שפונדרה, ״קוסקוס״ כרובית, חצילים מטוגנים.

מקלובה קטוגנית

מקלובה קטוגנית

מצרכים:

1/4 כוס שמן זית/ קיטואויל
2 בצלים פרוסים גס
700 גר שפונדרה/ אונטריב קוביות
מלח הימלאיה
פלפל שחור גרוס
מים רותחים לכיסוי
1 כרובית פרוסה לרבעים
1 חציל בלאדי גדול חתוך לקוביות

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל- 200 מעלות
בסיר מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל. מוסיפים בשר ומשחימים היטב. מתבלים במלח ופלפל ומכסים במים רותחים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים שעתיים או עד שהבשר רך.
מכניסים את הכרובית למעבד מזון וטוחנים בפולסים עד לקבלת פירורי כרובית (מרקם וגודל של קוסקוס).
במחבת עם שמן זית צורבים את הכרובית במשך 4-5 דק.
מעבירים לצלחת.
באותה מחבת מטגנים בשמן זית את קוביות החציל ומעבירים לנייר סופג.
כשהבשר רך וכמעט ולא נשאר נוזל מסדרים עליו מחצית מכמות הכרובית, עליה שכבת חצילים מטוגנים ואז מכסים את הכל בשארית הכרובית. מהדקים היטב.
מכסים לחלוטין ומכניסים לתנור לשעתיים.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

לביבות כרישה

לביבות כרישה מארבעה מרכיבים

לביבות כרישה מושלמות. אפשר להוסיף גבינה בולגרית ופרמז'ן, אפשר להוסיף עוף או בקר, אפשר להמיר קמח שקדים בקמח לבן או פירורי לחם. בקיצור, תשחקו 🙂

אוסובוקו עגל

אוסובוקו עגל עם קניידלך

מנה מושלמת לפסח שמשלבת את האוכל שכולנו אוהבים לנשנש – קניידלך! אז קבלו מתכון שמבשלים בבישול ארוך בסיר אחד – אוסובוקו עגל עם קניידלך!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)