שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

דג על האש עם צ’ימיצ’ורי כוסברה

כמו שבטח כבר שמעתם (בזמן האחרון אני אומר את זה הרבה. מה זה אומר עליי?) אני מת על דגים ובעיקר בעיקר- מת עליהם על האש.

קבלו את הגרסה הכי קלה להכנת דג על האש.
אם אתם פחות אוהבים להתעסק עם הדג והחיתוך, בקשו ממוכר הדגים שלכם שיפתח לכם את הדגים לצורת פרפר.
אתם מוזמנים להכין מסוג הדג שאתם הכי אוהבים, כל דג לבן יתאים כאן, אני לפעמים מכין עם לברק ולפעמים דניס או אחרים. עופו על זה.

שואלים את עצמכם מה מייחד את המתכון הזה של דג על האש מכל השאר? -הצ׳ימיצ׳ורי כוסברה. היא משדרגת את הדג ומקפיצה לו את הטעמים כל-כך.
אם אתם מ״שונאי״ הכוסברה (מי אתם???) אז תחשבו פעמיים לפני ההכנה 😉
עוד יגיע היום שתתאהבו בכוסברה, אני על זה.

הכנתם גם? תשתפו אותי באינסטגרם

דג על האש
צילום: דן פרץ

דג על האש עם צ’ימיצ’ורי כוסברה

מרכיבים:

לצ'ימיצ'ורי
4 כוסות כוסברה קצוצה
2 פלפלים ירוקים חריפים קצוצים
1 פלפל ירוק קצוץ30 מ"ל חומץ שרי (2 כפות)
15 מ"ל מיץ לימון (1 כף)
45 מ"ל שמן זית (3 כפות)

חוט שפגט לקשירת הדג

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את כל מרכיבי הצ'ימיצ'ורי למשחה גסה ומניחים בצד.
  2. מבעירים גריל פחמים, וכשהגחלים לוהטות מניחים עליהן רשת נקייה ומשומנת.
  3. מתבלים את הדג במלח ופלפל ויוצקים מעט שמן זית. מורחים את פנים הדג בנדיבות בצ’ימיצ’ורי וסוגרים. כורכים וקושרים בחוט שפגט.
  4. מניחים את הדג למשך 5 דקות על הגריל, הופכים לעוד 5 דקות על הצד השני ומגישים.

לשדרוג:
אפשר להשאיר את הדג פתוח, לתבל במלח, פלפל ומעט שמן זית ולצלות 2 דקות מכל צד. אחרי שמורידים מהגריל מורחים בנדיבות בצ’ימיצ’ורי ומגישים.

 

פורסם לראשונה במגזין השולחן.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

דג במעטפה עומר מילר

דג במעטפה אישית – אום פפיוט

דג במעטפה היא השיטה הכי מוצלחת שאני מכיר, להכנת מנה אישית של דג לאירוח. תמיד מצליח, אף פעם לא מתייבש. אפשר לגוון עם התוספות והתיבול.

סוכריות דלעת המיתולוגיות

סוכריות דלעת שהפכו מיתולוגיות עוד אז בשנת 2011, בימי מסעדת השולחן האהובה. עכשיו אפשר להכין אותן גם בבית, עם כל השלבים וההוראות המדוייקות.

פאי רועים

פאי רועים ״קצת אחר״ לשירנקה

פאי רועים זה אולי אחד מהמתכונים העתיקים בהיסטוריה הקולינרית וגם אחד האהובים. אני מת על המתכון הזה. הוא מנחם אותי וטעים בטירוף! וגם התאומים יכולים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)