לחם מטוגן

קבלו מתכון של לחם מטוגן. אפשר לאכול אותו בבוקר שבת ואפשר גם לגמרי לארוחת ערב.

לחם מטוגן

לחם מטוגן

מצרכים:
1 חלה (עדיף לא טרייה)
1 כוס חלב
1 מיכל שמנת 38
3 כפות אבקת סוכר
3 ביצים (אמא שלי שמה יותר ביצים. זה היה מעין חביתה מתקתקה עוטפת חלה. זה טעיםםם)
מעט תמצית וניל איכותית (אפשר קינמון במקום)
חמאה לטיגון (אני משתמש בחמאה מזוקקת)

אופן הכנה:

פורסים חלה לפרוסות עבות.
מערבבים את כל המרכיבים ומשרים את פרוסות החלה לכמה דק.
מחממים מחבת עם חמאה, כשהחמאה נמסה מניחים את החלה במחבת ומטגנים שלוש דק. בוזקים על החלה בצד הפונה אליכם מעט סוכר חום או לבן והפכו את הטוסט. הסוכר יחרך וזה יתן לכם גם קריספיות וגם טעם מקורמל מעט
מעבירים את החלה המטוגנת לצלחת ומגישים עם מייפל/סוכר לבן/ריבה שאתם אוהבים.
אם בא לכם אפשר לבזוק אבקת סוכר

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

סיר קציצות דגים

סיר קציצות דגים

קבלו ת׳סיר המדהים הזה שכאילו נולד להכיל קציצות מכל הסוגים. הפעם הכנתי לכם קציצות דגים שאני מכין שנים, הם טעימות בטירוף, קלות להכנה והילדים מקרנפים

ארנצ'יני

ארנצ'יני

אורז תמיד נשאר במקרר. תמיד. ומה לעשות שהוא הרבה פחות טעים יום למחרת? פשוט מאד. הכנתי מנה שמדגימה את הפחתת הביזבוז, ואין כמו ארנצ׳יני כדי

פסטה ונקניקיות

פסטה ונקניקיות

בשישי תמיד פה בבית פסטה אדומה. וכמעט תמיד זה מתחלק בין שתי אופציות: ספגטי אדום ושניצל או פסטה ונקניקיות. קבלו את המתכון הכי טעים שיש!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)