לחם מטוגן

קבלו מתכון של לחם מטוגן. אפשר לאכול אותו בבוקר שבת ואפשר גם לגמרי לארוחת ערב.

לחם מטוגן

לחם מטוגן

מצרכים:
1 חלה (עדיף לא טרייה)
1 כוס חלב
1 מיכל שמנת 38
3 כפות אבקת סוכר
3 ביצים (אמא שלי שמה יותר ביצים. זה היה מעין חביתה מתקתקה עוטפת חלה. זה טעיםםם)
מעט תמצית וניל איכותית (אפשר קינמון במקום)
חמאה לטיגון (אני משתמש בחמאה מזוקקת)

אופן הכנה:

פורסים חלה לפרוסות עבות.
מערבבים את כל המרכיבים ומשרים את פרוסות החלה לכמה דק.
מחממים מחבת עם חמאה, כשהחמאה נמסה מניחים את החלה במחבת ומטגנים שלוש דק. בוזקים על החלה בצד הפונה אליכם מעט סוכר חום או לבן והפכו את הטוסט. הסוכר יחרך וזה יתן לכם גם קריספיות וגם טעם מקורמל מעט
מעבירים את החלה המטוגנת לצלחת ומגישים עם מייפל/סוכר לבן/ריבה שאתם אוהבים.
אם בא לכם אפשר לבזוק אבקת סוכר

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פוקצ'ה ללא לישה

פוקצ'ה ללא לישה

ביום רביעי, שבוע הבא, אני הולך לעשות ערב איטלקי מהמם לנערות ונערי כפר עזה שפונו לשפיים. החלטתי שמעבר לפסטות ופיצות ועוד קלישאות איטלקיות מנצחות, אלמד

קיש ארטישוק

קיש ארטישוק

משום מה יש לקיש שם רע. סוג של מאכל שאריות שמערבבים ודוחפים לתנור, ויודעים מה? לרוב זה באמת ככה. החלטתי להוכיח לכל הספקנים והספקניות שבניכם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)