קבלו מתכון של לחם מטוגן. אפשר לאכול אותו בבוקר שבת ואפשר גם לגמרי לארוחת ערב.
לחם מטוגן
מצרכים:
1 חלה (עדיף לא טרייה)
1 כוס חלב
1 מיכל שמנת 38
3 כפות אבקת סוכר
3 ביצים (אמא שלי שמה יותר ביצים. זה היה מעין חביתה מתקתקה עוטפת חלה. זה טעיםםם)
מעט תמצית וניל איכותית (אפשר קינמון במקום)
חמאה לטיגון (אני משתמש בחמאה מזוקקת)
אופן הכנה:
פורסים חלה לפרוסות עבות.
מערבבים את כל המרכיבים ומשרים את פרוסות החלה לכמה דק.
מחממים מחבת עם חמאה, כשהחמאה נמסה מניחים את החלה במחבת ומטגנים שלוש דק. בוזקים על החלה בצד הפונה אליכם מעט סוכר חום או לבן והפכו את הטוסט. הסוכר יחרך וזה יתן לכם גם קריספיות וגם טעם מקורמל מעט
מעבירים את החלה המטוגנת לצלחת ומגישים עם מייפל/סוכר לבן/ריבה שאתם אוהבים.
אם בא לכם אפשר לבזוק אבקת סוכר