טוסט טונה קטוגני

אתם יושבים? הטוסט שבסרטון הוא גם נטול פחמימות וגלוטן ולכן מתאים לקיטוגנים כמו כפפה ליד, אבל גם אם אתם לא בתזונה קיטוגנית, אלא רק נמנעים מגלוטן מבחירה או בגלל צליאק – הטוסט הזה הוא מענה עבורכם. אני לא מת על תחליפי קמח נטולי גלוטן, ותמיד אעדיף למצוא פתרונות חלופיים.
בקיטו אנחנו אוהבים לאכול שומן, פחות חלבון וממש כמעט בלי פחמימות. ככה בדיוק מתרחש הקסם: מרגישים טוב יותר, קל יותר, חד יותר, מרוכזים יותר, ישנים טוב יותר, לא משמינים (ולפי בדיקות הדם שלי זה אשכרה מוכיח את עצמו) אבל לא באתי לאכול לכם את הראש על קיטו, אלא בסה"כ לתת לכם פתרון מושלם לטוסט מהיר, שנשמר היטב במקרר (תחממו כשבא לכם), טעים בקטע קיצוני ואת מה שלשים בתוך הכריך אני משאיר לכם לבחור ולפנטז. אני מרחתי גבינת שמנת, מיזונה, חסה, אבוקדו הס, ביצת עין, שאטה ומלח הימלאיה. תבחרו מה שמתאים לכם.
מנסיון ״הלחם״ נשמר נפלא גם יום למחרת, ואם בא לכם מסה טרייה אפשר להכין אותה גם לילה לפני ושלשמור במקרר.

טוסט טונה קטוגני

בתאבון והנה המתכון.

טוסט טונה קטוגני

מצרכים:

150 גרם טונה בשמן זית מסוננת היטב
2 כפות גבינת שמנת 30 אחוז
1 ביצה לארג
1/2 כוס פטרוזיליה/כוסברה קצוצים דק
2 כפות קמח שקדים
1/2 כוס גבינות מגוררות (מוצרלה יבשה, פרמזן, גאודה)

אופן ההכנה:
מערבבים היטב הכל בקערה
משטחים מלבן על נייר אפייה ומכסים בנייר הנותר.
מכניסים לטוסטר חם וממתינים 7-10 דק.

מוציאים מהטוסטר ונותנים לזה חמש דק להצטנן. פורסים ריבועים או כל צורה שמתחשק לכם ומעמיסים את התוספות שאתם אוהבים. אפשר למלא גם בגבינה צהובה ועגבנייה פרוסה ולהכניס ככריך חזרה לטוסטר, ואפשר כריך פתוח כמו בסרטון.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פרסבורגר פרג

פרסבורגר פרג של אלון שבו

האורח הראשון בבלוג הוא לא אחר מאלון שבו. והמנה האורחת היפייפיה הראשונה היא לא אחרת מאשר פרסבורגר פרג! ביקרתי אצל אלון ליום כיף ולפניכם התוצאה

קניידלך קטוגני

קניידלך קטוגני

קניידלך זה אחד המאכלים שאני הכי אוהב. אני אוהב אותם רכים, גדולים, מלאי טעם ובשלוש שנים האחרונות נטולי קמח מצה. מכיוון שלא יכולתי לוותר על

גיוזה טבעונית

גיוזה טבעונית

מה שיפה בכיסונים זה המסתוריות שבבטן שלהם. אתה לא יכול לראות את הטעם האמיתי שמסתתר בכיס הבצק. ביס בהפתעה. ואני מת על הפתעות. איזה אושר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)