סלט פתיתים קר- הכוכב של הקיץ

אתם קולטים שהקיץ כבר מגיע?
השמש מתחילה לחמם
הים גם הוא מתחמם
אין לתאר כמה התגעגעתי לזה.

ולשגרת החופים, קאליפסו ומנדרין שחזרו לפעול ממש כמו פעם.
אין תחליף לקיץ.

ובדיוק בגלל זה- הכנתי סלט פתיתים קר, מרענן ומפתיע, שיתאים בדיוק למזג אוויר הזה.
ארוחה מלאה אך בכל זאת נשארת קלילה.
הולכים להכין?

 

אם גם אתם הכנתם, מוזמנים לתייג אותי באינסטגרם 🙂

צילום: סופגי

סלט פתיתים קר- הכוכב של הקיץ

מרכיבים:

4 כפות שמן זית
1  בצל סגול קטן, קצוץ דק
חבילת פתיתים 
1/2 כוס אפונה קפואה
2  עגבניות קצוצות
גבעולי בצל ירוק חתוכים לטבעות
כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כפות אגוזי מלך קצוצים גס
כפות גבינת פרמז׳ן מגוררת

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפתיתים על פי הוראות היצרן ומניחים בקערה בצד.
  2. מחממים שמן זית במחבת רחבה. מוסיפים בצל ומזהיבים כ-5 דקות. לאחר מכן מצננים ומוסיפים לקערת הפתיתים.
  3. מוסיפים את שאר החומרים, מלבד אגוזים ופרמז׳ן, ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  4. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים אגוזים ופרמז׳ן ומגישים.
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קדירת בשר ופטריות

קדירת בשר ופטריות

סבתא עדנוש, אמא עדנה, איך שבא לכם – האישה שאני הכי נהנה לבשל איתה. נשבע לכם. היא מטורללת, מצחיקה, זורמת, חצופה, לא דופקת חשבון ומפוצצת

לביבות תירס וצ׳יפוטלה

לביבות תירס וצ׳יפוטלה

לביבות תירס וצ'יפוטלה הן תמונת הפרופיל של חיי בגיל 21. זרוק וחופשי ומאושר על החוף בטולום. אפס דאגות. בערב ניגשתי לאחד מדוכני האוכל ליד החוף

חומוס בשר ופטריות

חומוס בשר ופטריות

שלוש שנות תזונה קטוגנית עם הפוגות לפי מצב הרוח, החשק, העבודה והחיים עצמם. קיטו זה מזמן לא דיאטה עבורי ולא רק תזונה, קיטו זה דרך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)