סלט פתיתים חם וכיפי

למה רק סלט פסטה?
למה פסטה היא הדבר היחיד שאפשר להגיש בתור מנה בשילוב ירקות ופתיתים לא?
אני מבקש שישנו את הסידור הזה.
ועד אז- אני גם מבקש שתכינו סלט פתיתים חם. זה אפילו יותר טוב מסלט פתיתים קר.
סתם, הגזמתי. אבל הם לגמרי מתאימים בזמנים שונים ולכל אחד מקומו שלו.

מנה כיפית לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב, ובאמת, אבל באמת: הכי קלה להכנה שיש.
בכמה דקות מבשלים את הפתיתים לפי הוראות היצרן, קצת קוצצים, קצת חותכים, דקה מטגנים, ואוכלים.
נשמע ממש מהיר, לא?
סמכו עליי. תנסו.

 

נו, סמכתם עליי והכנתם? מוזמנים לתייג אותי באינסטגרם 🙂

אם אתם יותר אנשים של ריזוטו פתיתים, לחצו כאן!

סלט פתיתים חם
צילום: סופגי

סלט פתיתים חם וכיפי

מרכיבים:

200 גרם פתיתים מבושלים לפי הוראות היצרן
1 כף שמן קנולה
2 כפות אפונת גינה
2 כפות קוביות עגבניה
2 כפות בצל ירוק חתוך לטבעות
1 כף אוכמניות מיובשות
1 כף בצל סגול קצוץ
1 כף אגוזי מלך

אופן ההכנה:

  1. במחבת עם שמן קנולה, מטגנים במשך 3 דקות את הבצל הסגול.
  2. מוסיפים את הפתיתים המבושלים, מערבבים היטב ולאחר מכן מוסיפים את שאר המצרכים.
  3. מערבבים היטב שהסלט יהיה אחיד ומורידים מהאש.
  4. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ואוכלים.
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

שום קונפי

שום קונפי

אתם יודעים מה אני ממש אוהב בחורף? טוסט (אל תגידו לי צנים. צנים זו מילה של בית חולים) עם שום קונפי. קונפי זו בסה"כ מילה

מרק בשר, קבנוס ואפונה יבשה

מרק בשר, קבנוס ואפונה יבשה

אני אוהב חורף וגשם תמיד מסמל עבורי תחילתה של תקופה טהורה ונקייה, אבל לא הפעם. המחשבה היחידה שלפטה את כל כולי היא החיילים שייאלצו עכשיו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)