מג׳דרה קוסקוס

מג׳דרה אורז כבר משעמם אותי.
מג׳דרה קוסקוס עם עדשים שחורות ובצל שחום-
זה כבר משהו אחר.

 

הכנתם? מוזמנים לשתף אותי באינסטגרם 🙂

צילום: סופגי

מג׳דרה קוסקוס

מרכיבים:

250 גרם קוסקוס – מבושל ע״פ הוראות היצרן 
100 גרם עדשים שחורות
1  בצל קצוץ
1/4 כוס שמן זית או קנולה
כף סוכר חום
כפית כמון טחון
1/3 כפית קינמון
כפית מלח
פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

  1. מבשלים עדשים שחורות בסיר גדול עם שפע מים במשך 25 דקות עד שהן רכות. מסננים את העדשים ושומרים כוס נוזלים מהתחתית עם המשקעים.
  2. מטגנים בצל בסיר עם שמן עד שהוא שחום מאד (כ15 דקות על אש נמוכה), מוסיפים סוכר, כמון וקינמון ומערבבים עד שהסוכר נמס.
  3. מוסיפים את נוזל הבישול ששמרנו (עם המשקע) לסיר עם הבצל. מביאים לרתיחה, מוסיפים את העדשים ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים קוסקוס ומערבבים היטב.
  4. מסירים מהכיריים, מכסים וממתינים עשר דקות. מסירים את המכסה ומערבבים בעזרת מזלג. מתקבל קוסקוס שחום עם עדשים, בצלים וטעם מטריף.
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מקלובה קטוגנית

מקלובה קטוגנית

חברותיי וחבריי הקיטוגנים לאחרונה אני מעלה פה לא מעט ״מהפוכות״ וביקשתם מקלובה קטוגנית, אז עבדכם הנאמן שקד על אחת כזו מלכותית ושווה ברמותתת. נשבע לכםן.

בורקס מדפי פילו

בורקס מדפי פילו

בורקס של שבת בבוקר מצרכים: 10 דפי פילו שמן זית למריחה מילוי: 20 שמפיניון פרוסות 10 פורטבלה 1 חבילת ערמונים בוואקום 3 כוסות תרד צעיר

24 תגובות

  1. 1 star
    Новинки фільми, серіали, мультфільми 2021
    року, які вже вийшли Ви можете
    дивитися українською на нашому сайті link

  2. 4 stars
    Новинки фільми, серіали, мультфільми 2021 року, які вже вийшли Ви можете дивитися
    українською на нашому сайті link

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)