גראטן תפוחי אדמה אישי

אני עמוס בטירוף ובחוץ אפור, אין לי ממש זמן לכתוב לכם על פריז כמו שהייתי שמח. העיר של שירנקה ושלי. העיר בה התאהבנו. העיר שהיינו בה הכי הרבה פעמים, שאנחנו מכירים אותה היטב והופכים שם כמיטב המסורת לקיטצ׳ים בתבל. בעוף רוטיסרי ב5 יורו בשוק ואז אוייסטרים ויין בכוס ועד ערב בלתי נשכח על הבר המתנה למסעדת אטליה של רובשון ז״ל. הערב בה יצאתי איכשהו עם בקבוק ענק של סבון לידיים ממסעדת בשרים ממושלנת ועד הפעם שרצנו מהאייפל לחדר כי היה לנו פיפי למות.
זהו, יותר מזה אין לי זמן היום.

תכינו גראטן אישי ופשוט תיהיו טובים❤️

גראטן תפוחי אדמה

גראטן תפוחי אדמה אישי

מצרכים:

6 תפוחי אדמה קלופים
1 כוס חלב
1.5 כוס שמנת מתוקה
50 גר חמאה
1/2 כוס גאודה
1/2 כוס מוצרלה
1/2 כוס פרמזן מגורר
1 שן שום
2 ענפי טימין
מלח פלפל

אופן הכנה:

פורסים את תפוחי האדמה לטבעות אבל לא עד הסוף. סטייל אקורדיון.
מסדרים בתבנית.
בסיר שמים חלב, שמנת, חמאה, שום וטימין ולתבל. להביא לרתיחה ולצקת על תפוחי האדמה. לפזר גראודה ולאפות ב200 מעלות שעה.
מוציאים ומוסיפים את שאר הגבינות ועוד עשרים דק על 230 מעלות.
בתאבון

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מקלובה עם בצלים ממולאים

מקלובה עם בצלים ממולאים

קבלו סיר אורז פרסי שהוא בעצם מקלובה שהיא בעצם מקלובה עם בצלים ממולאים. הסיר שהשתמשתי הוא דרעק לא נורמלי וחייבים להשתמש בטפלון במידה ורוצים מקלובה

טרין כבד עוף

טרין כבד עוף מושלם

לא מכיר ארוחה שמישהו לא מייחל בסתר שיהיה טרין כבד עוף עליה. אני לא אחד שמייחל, אני מאחל ומיישם. אז ברור שלא השארתי אתכם בלי

קיש ארטישוק

קיש ארטישוק

משום מה יש לקיש שם רע. סוג של מאכל שאריות שמערבבים ודוחפים לתנור, ויודעים מה? לרוב זה באמת ככה. החלטתי להוכיח לכל הספקנים והספקניות שבניכם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)