תמר מג'הול ממולא ומבושל

כקטוגני אני נמנע ממתוק אפילו אם הוא מגיע מפירות אבל תמר הוא היוצא מן הכלל.
בימים של אימון עצים, ממש לפני האימון אני אוכל תמר וכפית דבש, ובסוף האימון ממשיך באכילת שומנים.
ההגוף כבר כה מיומן לחיות בקיטוזיס שהתמר משמש כחטיף אנרגיה שעוזר באימון (ונותן עוד כל מיני יתרונות בכמה פרמטרים).
לא מזמן כשצפיתי בערוץ ההיסטוריה באינסטגראם נתקלתי במתכון שמשלב תמר, דבש ומלח ים בצורה סופר מגרה וידעתי שזה יהיה חטיף האנרגיה הקבוע שלי.
יכול גם לגלות לכם שהילדים ושירנקה עפו על זה, הכי קל להכנה וסקסי בצורה מטורפת. ותאמינו לי איזה תמרים נהדרים גדלים לנו בארץ. ואוו.
הנה המתכון:

תמר מג'הול ממולא ומבושל

תמר מג'הול ממולא ומבושל

המרכיבים:
20 תמר מג׳הול
1/4 כוס מכל סוג: צנובר, שקד, צנובר, אגוז מלך
1/4 כוס מלח ים גרוס
3/4 כוס דבש

אופן ההכנה:
מרסקים את האגוזים והשקדים. מרוקנים את התמרים וממלאים בתערובת הגרוסה.
מצפים במעט מלח ים.
מחממים דבש במחבת ומערבבים. אפשרי להוסיף רבע כוס מים ולחמם יחד.
מבשלים את התמרים חמש דק ומוציאים לצלחת. יוצקים את סירופ הדבש וממתינים שיתקרר מעט (מנסיון)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פתיתים אדומים

פתיתים אדומים

פתיתים אדומים הכי טעימים שיש בעולם. סמכו עלי. פתיתים אדומים מצרכים: 1 בצל סגול פרוס דק 5 שיני שום פרוסות 1 חבילה רסק עגבניות 1

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)