אחד התבשילים האהובים עלי (ועל המשפחה).
קיטוגני כמובן, עשיר בטירוף וטעים ברמות.
אה, אין תירוצים – הכי קל להכנה.
מתנצל על הצילום המוזר ועל זה שאין קריינות. זה צולם כשהיו המון אורחים ושאני בצום מלא כבר כמה ימים.
תבשיל שוקי עוף, שומר ועגבניות
המרכיבים:
1/4 כוס שמן זית או שומן בקר מזוקק
8 שוקי עוף (אפשר כרעיים)
2 בצלים סגולים פרוסים לשישיות
5 שיני שום פרוסות
2 עלי מנגולד קצוצים
20 עגבניות שרי חצויות
2 שומר פרוסים גס
מלח, פלפל, אורגנו מיובש
1/2 כוס ציר עוף/מים רותחים
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו
צורבים בשמן שוקיים.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים פרט לנוזלים ומבשלים עשר דק'.
מוסיפים ציר/מים ומביאים לרתיחה.
מכסים בנייר אפייה ונייר כסף ומכניסים לתנור ל90 דק'.