שקשוקה בשר

אמנם אני אוהב להמציא פתגמים סינים מזוייפים ברמות, אבל אני הרבה יותר אוהב להכין שקשוקה קרניבורית. האמת היא שזה בסהכ ביצת עין עם בשר טחון שמנמן צרוב היטב בשומן בקר מזוקק.
יש במנה הזו את כל מה שאני אוהב בתזונה קטוגנית בואכה קרניבורית: שומן איכותי וחלבון נפלא. היא קלה מאד להכנה, משביעה בול במידה, מתאימה לכל שעות היום. הילדים נהנים לנשנש מהצלחת שלי כשאני מכין לעצמי וזה מאד משמח אותי. בקיצור אחת המנות המועדפות עלי בתקופה האחרונה.

שקשוקה בשר

שקשוקה בשר

המרכיבים:
1 כף שומן בקר או שמן זית
1 בצל לבן קצוץ
350 בשר בקר שמנמן טחון גס
5-7 ביצים אורגניות
מלח גס

אופן ההכנה:
מטגנים בצל להשחמה. מוסיפים בשר ומשחמימים היטב. שוברים ביצים. מתבלים במלח (אתם מוזמנים להוסיף עשבים ועוד תבלינים שבא לכם)
מכסים את המחבת ושלוש דק אחכ אתם הבעלים הרשמיים של מנת שקשוקה בשרית נפלאה.
בתאבון.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מרק עצמות ועוף

מרק עצמות ועוף לשבירת הצום

מי אמר שמרק אוכלים רק בסעודה המפסקת? אני מת על מרקים ועל מרק עצמות ועוף במיוחד. זה אולי אחד המאכלים הכי מופלאים שהמציאו בהיסטוריית האוכל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)