אמנם אני אוהב להמציא פתגמים סינים מזוייפים ברמות, אבל אני הרבה יותר אוהב להכין שקשוקה קרניבורית. האמת היא שזה בסהכ ביצת עין עם בשר טחון שמנמן צרוב היטב בשומן בקר מזוקק.
יש במנה הזו את כל מה שאני אוהב בתזונה קטוגנית בואכה קרניבורית: שומן איכותי וחלבון נפלא. היא קלה מאד להכנה, משביעה בול במידה, מתאימה לכל שעות היום. הילדים נהנים לנשנש מהצלחת שלי כשאני מכין לעצמי וזה מאד משמח אותי. בקיצור אחת המנות המועדפות עלי בתקופה האחרונה.
שקשוקה בשר
המרכיבים:
1 כף שומן בקר או שמן זית
1 בצל לבן קצוץ
350 בשר בקר שמנמן טחון גס
5-7 ביצים אורגניות
מלח גס
אופן ההכנה:
מטגנים בצל להשחמה. מוסיפים בשר ומשחמימים היטב. שוברים ביצים. מתבלים במלח (אתם מוזמנים להוסיף עשבים ועוד תבלינים שבא לכם)
מכסים את המחבת ושלוש דק אחכ אתם הבעלים הרשמיים של מנת שקשוקה בשרית נפלאה.
בתאבון.